קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות35
מגזין

צלעות קצרות בקר על האש

צלעות קצרות בקר על האש
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וללא חלב מתכונים לקופסת המתכונים שלך, צלעות קצרות בקר על האש עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. למנה העיקרית הזו יש 555 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. גשו לסופר וקנו קטשופ, מים, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 69%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות קצרות בקר על האש, צלעות בקר קצרות על האש-טירה דה אסאדו, ו צלעות קצרות על האש.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים; משפשפים על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים בשתי שקיות ניילון גדולות הניתנות לסגירה חוזרת; אוטמים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
קו שני 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. אפייה מחבתות בנייר כסף; משמנים את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
4
מניחים צלעות במחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
אופים, ללא כיסוי, ב 325 לום במשך 2 שעות או עד בשר רך.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בינתיים, בסיר גדול, מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך. מערבבים פנימה את המים, הקטשופ, רסק העגבניות, הסוכר החום והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוציאים צלעות מהתנור. צלעות גריל, מכוסות, על אש בינונית עקיפה למשך 20 דקות, הופכות ומבוססות לעתים קרובות ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לצלעות קצרות בקר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא וין דה סנדוויץ 'פינו נואר של ג' ימי ג ' ון. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
הפינו נואר הופק ובקבוק על ידי יקב מכונות פולק, ויינן קני ליקיטפרקונג.