צלעות קצרות בקר על האש
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וללא חלב מתכונים לקופסת המתכונים שלך, צלעות קצרות בקר על האש עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. למנה העיקרית הזו יש 555 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. גשו לסופר וקנו קטשופ, מים, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 69%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות קצרות בקר על האש, צלעות בקר קצרות על האש-טירה דה אסאדו, ו צלעות קצרות על האש.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים; משפשפים על צלעות.
מניחים בשתי שקיות ניילון גדולות הניתנות לסגירה חוזרת; אוטמים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
קו שני 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. אפייה מחבתות בנייר כסף; משמנים את נייר הכסף.
מניחים צלעות במחבתות מוכנות.
אופים, ללא כיסוי, ב 325 לום במשך 2 שעות או עד בשר רך.
בינתיים, בסיר גדול, מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך. מערבבים פנימה את המים, הקטשופ, רסק העגבניות, הסוכר החום והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1.
מוציאים צלעות מהתנור. צלעות גריל, מכוסות, על אש בינונית עקיפה למשך 20 דקות, הופכות ומבוססות לעתים קרובות ברוטב.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לצלעות קצרות בקר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא וין דה סנדוויץ 'פינו נואר של ג' ימי ג ' ון. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
![ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר]()
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
הפינו נואר הופק ובקבוק על ידי יקב מכונות פולק, ויינן קני ליקיטפרקונג.