קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

צלעות קצרות מטוגנות

צלעות קצרות מטוגנות
צלעות צלויות זה ... חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 90 גרם של שומן, וסך הכל 1289 קלוריות. אם יש לך גזר, אבקת קארי, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: צלעות מטוגנות עם סטאוט, צלעות קצרות מטוגנות עם שעורה, ו צלעות צלויות עם סויה ודבש.

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים יחד סוכר חום, פפריקה, אבקת קארי, כמון, פלפל, מלח וחרדל בקערה קטנה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
לטפוח צלעות יבש ולסדר בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה או צלחת רדודה, ולאחר מכן בנדיבות מעיל את כל הצדדים של צלעות עם תערובת תבלינים. Marinate, חשוף ומקורר, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, להסעיר מים, ואז להרים כרישה ולנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מחממים שמן בסיר על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן במהירות צלעות חומות על כל 3 צדדים בשרניים (אבל לא בצד העצם) ללא צפיפות, בקבוצות במידת הצורך, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מעבירים בשר לצלחת גדולה, ואז מוסיפים כרישה, גזר, סלרי ועלי מפרץ לסיר ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים לרכך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8
מוסיפים מרק, בירה ועגבניות עם המיץ שלהם, ואז מוסיפים צלעות עם כל מיצים ותבלינים הנותרים שנצברו על הצלחת ומביאים נוזל לרתיחה, חשוף. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור, ואז מטגנים עד שהבשר רך מאוד, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
לרפרף עודף שומן מפני השטח של רוטב. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
צלעות קצרות לשפר את הטעם אם מטוגנים 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם, מכוסה, בתנור 177° עד חם, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3/4 מרק בשר כוסות3/4 מרק בשר כוסות2קילוגרםצלעות בקר קצרות, לחתוך לחתיכות 4 אינץצלעות בקר קצרות, לחתוך לחתיכות 4 אינץ2(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר בינוני, קצוץגזר בינוני, קצוץ3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצלעות סלרי, קצוץצלעות סלרי, קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת קארי (רצוי Madras)אבקת קארי (רצוי Madras)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש11 קילו קישואים,חרדל יבשחרדל יבש6ריבס, קצוץ טרי או קפואליווי: אטריות ביצה חמאה השליכו עם פטרוזיליה טרייה קצוצהליווי: אטריות ביצה חמאה השליכו עם פטרוזיליה טרייה קצוצה5ציפורן גדולה1/4 כוס שום קצוץ1/4 כוס שום קצוץ2(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרישה בינונית (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד), קצוץכרישה בינונית (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד), קצוץ3(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פפריקה (לא חמה)פפריקה (לא חמה)2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטאוט כגון מקסון או גינססטאוט כגון מקסון או גינס2מפרץ טורקי עוזב או 1 קליפורניהמפרץ טורקי עוזב או 1 קליפורניה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.