צלעות צלויות זה ... חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 90 גרם של שומן, וסך הכל 1289 קלוריות. אם יש לך גזר, אבקת קארי, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: צלעות מטוגנות עם סטאוט, צלעות קצרות מטוגנות עם שעורה, ו צלעות צלויות עם סויה ודבש.
הוראות
1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים יחד סוכר חום, פפריקה, אבקת קארי, כמון, פלפל, מלח וחרדל בקערה קטנה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
דיאט קרם סודה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
לטפוח צלעות יבש ולסדר בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה או צלחת רדודה, ולאחר מכן בנדיבות מעיל את כל הצדדים של צלעות עם תערובת תבלינים. Marinate, חשוף ומקורר, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, להסעיר מים, ואז להרים כרישה ולנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מחממים שמן בסיר על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן במהירות צלעות חומות על כל 3 צדדים בשרניים (אבל לא בצד העצם) ללא צפיפות, בקבוצות במידת הצורך, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מעבירים בשר לצלחת גדולה, ואז מוסיפים כרישה, גזר, סלרי ועלי מפרץ לסיר ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים לרכך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
8
מוסיפים מרק, בירה ועגבניות עם המיץ שלהם, ואז מוסיפים צלעות עם כל מיצים ותבלינים הנותרים שנצברו על הצלחת ומביאים נוזל לרתיחה, חשוף. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור, ואז מטגנים עד שהבשר רך מאוד, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמי
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1/2 פאונד חוואר קצוץ
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
לרפרף עודף שומן מפני השטח של רוטב. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
צלעות קצרות לשפר את הטעם אם מטוגנים 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם, מכוסה, בתנור 177° עד חם, 1 עד 1 1/2 שעות.
צלעות בקר בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.