קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

צלעות קצרות מטוגנות עם אנצ'ו צ' ילה

צלעות קצרות מטוגנות עם אנצ'ו צ' ילה
גשו לסופר וקנו כמון טחון, בצל, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות קצרות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה, Crockpot קפה אנצ'ו צ' ילה צלעות קצרות, ו צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מפזרים צלעות קצרות עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, להוסיף צלעות לסיר ומבשלים עד השחמה, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
העברה לצלחת.
5
מוסיפים בצל, פלפל אדום, וחלפניו לטפטוף בסיר. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם, על 6 דקות. מערבבים שום ו sauté חשף 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים סוכר חום, אבקת אנצ 'ו צ' ילה, אורגנו וכמון; מערבבים 15 שניות. מערבבים בקפה, עגבניות עם מיץ, רסק עגבניות. מביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משחימות. החזרת צלעות ומיצים לסיר; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מכסים ואופים עד הבשר הוא רך מאוד, על 1 שעה 45 דקות. שומן כפית מפני השטח של רוטב. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מגניב במקצת. הצינה חשופה עד הקור, ואז מכסה ומקרר. תתחמם מחדש, מכוסה, מעל חום בינוני לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
להעביר צלעות לצלחת. רוטב כפית מעל ומפזרים כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
9
* זמין בסעיף התבלינים של רוב הסופרמרקטים ובשווקים לטיניים.