צלעות קצרות מטוגנות עם אנצ'ו צ' ילה
גשו לסופר וקנו כמון טחון, בצל, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות קצרות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה, Crockpot קפה אנצ'ו צ' ילה צלעות קצרות, ו צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים צלעות קצרות עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, להוסיף צלעות לסיר ומבשלים עד השחמה, על 4 דקות לכל צד.
מוסיפים בצל, פלפל אדום, וחלפניו לטפטוף בסיר. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם, על 6 דקות. מערבבים שום ו sauté חשף 1 דקה.
מוסיפים סוכר חום, אבקת אנצ 'ו צ' ילה, אורגנו וכמון; מערבבים 15 שניות. מערבבים בקפה, עגבניות עם מיץ, רסק עגבניות. מביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משחימות. החזרת צלעות ומיצים לסיר; מביאים לרתיחה.
מכסים ואופים עד הבשר הוא רך מאוד, על 1 שעה 45 דקות. שומן כפית מפני השטח של רוטב. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מגניב במקצת. הצינה חשופה עד הקור, ואז מכסה ומקרר. תתחמם מחדש, מכוסה, מעל חום בינוני לפני שתמשיך.)
להעביר צלעות לצלחת. רוטב כפית מעל ומפזרים כוסברה קצוצה.
* זמין בסעיף התבלינים של רוב הסופרמרקטים ובשווקים לטיניים.