צלעות קצרות עם דובדבנים צ'יפוטלה נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 67 גר' של חלבון, 89 גרם של שומן, וסך הכל 1256 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו בקר, שאלוט, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו צלעות בצ'יפוטלה, צלעות צלויות בצ'יפוטלה, ו צלעות בגריל עם שומה שומשום צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
צלעות קצרות: לטפוח הצלעות יבש העונה בנדיבות עם מלח ופלפל שחור סדוק טרי, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוק
צימוקים זהובים, טחונים גס
(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בסיר צמה גדול, רצוי תנור ברזל יצוק אמייל הולנדי, לחמם את השמן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
הוסף את הצלעות בקבוצות, כדי לא קהל. חום אותם עמוק על כל צד וכאשר כולם נצרבו, להסיר אותם מן הסיר ולהוסיף 1/3 של הבירה כדי deglaze. כבה את החום וגרד את החיבה מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
רוטב: מסננים את השומן מהתנור ההולנדי, משאירים את המיצים ומחזירים את הסיר לחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום, לבשל במשך 2 דקות יותר, ולאחר מכן להוסיף את שתי פחיות של דובדבנים סחוטים. מביאים לרתיחה, מוסיפים את הדבק והמולסה ומכווננים תבלינים, במידת הצורך. להפחית את התערובת במשך 10 דקות ב מבשלים. בשלב זה אתה יכול להתאמץ עבור רוטב אלגנטי יותר, ולאחר מכן להוסיף את החמאה, או פשוט להוסיף את החמאה ולהשאיר כפרי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
משחת צ ' יפוטלה
למרקם חלק וניתן למריחה
אפיית תלתלי שוקולד
4 כוסות קמח חיטה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
שים את צלעות הבקר בחזרה בסיר, מערבבים לשלב עם הבצל וצדפות, ושרבוב הבירה הנותרים ושרי. מכסים וצולים, מסובבים את הצלעות כל 40 דקות. לאחר 3 שעות, טפטוף במולסה, להחזיר את המכסה ולצלות במשך 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר
4 כוסות קמח חיטה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק