מנגולד נבול
מנגולד נבול יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 63 קלוריות. אם יש לכם בצל, חומץ סיידר, מלח ופלפל כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. נסו סלט מנגולד, חומוס ורימון נבול, פסטה מחיטה מלאה מפולפלת עם מנגולד נבול, ו קישואים עם רומסקו פיקנטי ומנגולד נבול (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה גדולה במים קרים. חתוך וזורק את 2 הסנטימטרים האחרונים של גבעולי המנגולד.
מוסיפים עלים למים. (אם הירוקים מלוכלכים מאוד לשטוף אותם בכמה שינויים של מים.) הרם את הירוקים מהמים, והכניס אותם למסננת לניקוז. קוצצים גס את הירוקים.
בתנור הולנדי גדול או במחבת צדדית גבוהה על אש בינונית, מבשלים את הבצל, השום, פתיתי הפלפל האדום, חומץ תפוחים ואגוז מוסקט כ -2 דקות.
מוסיפים את הירוקים בקבוצות, מערבבים כל אצווה כשהם נובלים, לפני שמוסיפים עוד.
מוסיפים 1 כוס ציר עוף ומבשלים, מכוסה, מערבבים פעם או פעמיים, עד שהם רכים, כ -10 דקות. התאימו את התיבול בחומץ, מלח ופלפל, לפי הטעם.