צלפים והליבוט
המתכון צלפים והליבוט מוכן בכ-25 דקות . מתכון זה מספיק ל-2 מנות עם 526 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -33 גרם שומן כל אחת. תמורת 9.19 דולר למנה , מתכון זה מכסה 26% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. 245 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, צלפים, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מתאים גם כמנה עיקרית. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על דיאטה ללא גלוטן, דיאטה ראשונית, דיאטה פסקטריאנית וקטוגנית . עם ציון ספונקולרי של 79% , המנה הזו די טובה. נסו סטייק עם לימון וצלפים , ספגטי עוף עם צלפים מטוגנים , והליבוט עם קוקוס וקארי ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מטגנים את סטייקי ההליבוט מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
מוציאים מהמחבת, ומניחים בצד.
יוצקים את היין למחבת, ובעזרת מרית מגרדים את כל החלקים השחומים מהתחתית.
תנו ליין לצמצם כמעט עד למצב של כלום, לאחר מכן ערבבו פנימה את השום, החמאה והצלפים. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
תנו לרוטב להתבשל על אש קטנה במשך דקה כדי שהטעמים יתמזגו.
מחזירים את הסטייקים למחבת ומצפים אותם ברוטב. מבשלים עד שהדג מתפרק בקלות בעזרת מזלג.
מגישים את הדג מיד עם הרוטב מהמחבת שנשפך מעל.