צמות הל הוא ארוחה צמחונית לקטו אובו . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 135 קלוריות . מתאים ל-32 ומחירו 15 סנט למנה מנות. אם יש לך הל טחון, חלב, חלמונים ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ברי עם צ'אטני קלמנטינה בניחוח הל , גלידת בננה והל ללא ביצים , ועוגת גבינת הל ושוקולד ללא ביצים .
הוראות
1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים ב-1/2 כוס חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מנקבים בצק למטה; מחלקים לשישה חלקים. עצבו כל חלק ל-16 אינץ'. חֶבֶל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוף
6
מניחים שלושה חבלים על תבנית אפייה משומנת; לִקְלוֹעַ. צבטו את הקצוות בחוזקה והכניסו מתחת. חזור על הפעולה עם שלושת החבלים הנותרים על נייר אפייה אחר. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
מברישים את הצמות בחלב ומפזרים את יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman