צמת בראנץ ' נקניק עוף תפוח
צמת בראנץ ' נקניק עוף תפוח דורשת כ 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 430 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן כל אחד. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת שמנת, בצק עלים, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. נסו צמת בראנץ ' נקניק, ביצים בנדיקט בראנץ ' צמה, ו צמת גבינת נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן זית במחבת ומבשלים ומערבבים נקניק תפוח - עוף, בטטות, סלרי, בצל סגול, פלפל אדום ושום בשמן החם עד שהירקות מבושלים אך לא רכים, בערך 15 דקות.
מעבירים לקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל שחור. מערבבים חצאי ענבים לתערובת נקניקיות.
מערבבים בקערה גבינת שמנת, גבינה כחולה ורוזמרין.
מניחים יריעות בצק עלים על תבנית גדולה. השתמש במערוך כדי לשטח את יריעות הבצק העלים והצטרף אליהם לאורך קצה ארוך לסדין אחד גדול. החל מקצה ארוך, השתמש בסכין חדה כדי לחתוך רצועות למאפה במרחק של כ -1 1/2 סנטימטרים זה מזה ועומק של 3 סנטימטרים. חזור על רצועות החיתוך לקצה הארוך הנגדי, והשאיר שוליים של רצועות מאפה חתוכות בכל קצה מנוגד ורצועת מאפה רחבה לא חתוכה באמצע.
מורחים את המילוי באופן שווה לאורך המרכז הלא חתוך של דף המאפה; זרוק כפות תערובת גבינה כחולה על המילוי.
צמה את המאפה על ידי הרמת רצועת מאפה שמאלה וימינה, חציית שתי הרצועות מעל המילוי, וסובב פעם אחת להצטרף. חזור על הצמה של המאפה לאורך כל הלחמנייה, חוצה זוגות מנוגדים של רצועות מעל המילוי ומתפתל פעם אחת.
מפזרים את המאפה עם שקדים פרוסים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמילוי חם והמאפה מזהיב, כ-30 דקות.