קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

צמת בראנץ ' נקניק עוף תפוח

צמת בראנץ ' נקניק עוף תפוח
צמת בראנץ ' נקניק עוף תפוח דורשת כ 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 430 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן כל אחד. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת שמנת, בצק עלים, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. נסו צמת בראנץ ' נקניק, ביצים בנדיקט בראנץ ' צמה, ו צמת גבינת נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מחממים שמן זית במחבת ומבשלים ומערבבים נקניק תפוח - עוף, בטטות, סלרי, בצל סגול, פלפל אדום ושום בשמן החם עד שהירקות מבושלים אך לא רכים, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק עוףנקניק עוף
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מעבירים לקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל שחור. מערבבים חצאי ענבים לתערובת נקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים בקערה גבינת שמנת, גבינה כחולה ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים יריעות בצק עלים על תבנית גדולה. השתמש במערוך כדי לשטח את יריעות הבצק העלים והצטרף אליהם לאורך קצה ארוך לסדין אחד גדול. החל מקצה ארוך, השתמש בסכין חדה כדי לחתוך רצועות למאפה במרחק של כ -1 1/2 סנטימטרים זה מזה ועומק של 3 סנטימטרים. חזור על רצועות החיתוך לקצה הארוך הנגדי, והשאיר שוליים של רצועות מאפה חתוכות בכל קצה מנוגד ורצועת מאפה רחבה לא חתוכה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מורחים את המילוי באופן שווה לאורך המרכז הלא חתוך של דף המאפה; זרוק כפות תערובת גבינה כחולה על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
צמה את המאפה על ידי הרמת רצועת מאפה שמאלה וימינה, חציית שתי הרצועות מעל המילוי, וסובב פעם אחת להצטרף. חזור על הצמה של המאפה לאורך כל הלחמנייה, חוצה זוגות מנוגדים של רצועות מעל המילוי ומתפתל פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מפזרים את המאפה עם שקדים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמילוי חם והמאפה מזהיב, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman