צנון, אנוקי, מנדרינה, סלט אבוקדו מ ' סעודה היא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, endive הבלגי, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט מנדרינה אבוקדו, גרגיר הנחלים, אבוקדו וסלט מנדרינה, ו סלט אבוקדו ומנדרינה עם Jalapeño ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הצנון דק ככל האפשר עם מנדולינה או סכין חדה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מניחים מנדרינה על קרש החיתוך וחותכים קצת משני הקצוות כדי ליצור משטחים שטוחים. הגדר את המנדרינה על אחד הקצוות השטוחים. באמצעות סכין גדולה וחדה, לגלח את העור, לקלף, וכמה שיותר של החיקוי ככל האפשר לאורך עקומת הפרי. לסחוט כל מיצים מן העור לתוך קערה קטנה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
עבודה מעל הקערה עם המיצים עם סכין חיתוך חדה, להחזיק את מנדרינה ביד הלא דומיננטית שלך ולהשתמש ביד הדומיננטית שלך כדי לחתוך את הקטע לאורך הממברנה.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
חותכים לאורך הממברנה הנגדית( ב-V), משחררים את הקטע ואוספים את כל המיצים ואת הפרי עצמו בקערה למטה. חזור עם כל הקטעים, ולאחר מכן לסחוט כל מיצים שנותרו מן הממברנות ולזרוק. חזור עם המנדרינות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
לטאטא יחד את מיץ מנדרינה עם 2 כפות של שמן זית וקמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מסדרים את endives, צנוניות, מקטעי מנדרינה, ואבוקדו בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
1/2 קילו חזה הודו
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
7
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את enoki, מתבלים במלח, ומבשלים עד פריך וחום, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
9
מפזרים את enoki מבושל על הסלט.
10
טפטוף עם ההלבשה, העונה עם מלח ופלפל, ולפזר עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט