קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות71
מגזין

צנון, אנוקי, מנדרינה, סלט אבוקדו מ ' חג

צנון, אנוקי, מנדרינה, סלט אבוקדו מ ' חג
צנון, אנוקי, מנדרינה, סלט אבוקדו מ ' סעודה היא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, endive הבלגי, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט מנדרינה אבוקדו, גרגיר הנחלים, אבוקדו וסלט מנדרינה, ו סלט אבוקדו ומנדרינה עם Jalapeño ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הצנון דק ככל האפשר עם מנדולינה או סכין חדה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מניחים מנדרינה על קרש החיתוך וחותכים קצת משני הקצוות כדי ליצור משטחים שטוחים. הגדר את המנדרינה על אחד הקצוות השטוחים. באמצעות סכין גדולה וחדה, לגלח את העור, לקלף, וכמה שיותר של החיקוי ככל האפשר לאורך עקומת הפרי. לסחוט כל מיצים מן העור לתוך קערה קטנה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
עבודה מעל הקערה עם המיצים עם סכין חיתוך חדה, להחזיק את מנדרינה ביד הלא דומיננטית שלך ולהשתמש ביד הדומיננטית שלך כדי לחתוך את הקטע לאורך הממברנה.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
חותכים לאורך הממברנה הנגדית( ב-V), משחררים את הקטע ואוספים את כל המיצים ואת הפרי עצמו בקערה למטה. חזור עם כל הקטעים, ולאחר מכן לסחוט כל מיצים שנותרו מן הממברנות ולזרוק. חזור עם המנדרינות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
לטאטא יחד את מיץ מנדרינה עם 2 כפות של שמן זית וקמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מסדרים את endives, צנוניות, מקטעי מנדרינה, ואבוקדו בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
7
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את enoki, מתבלים במלח, ומבשלים עד פריך וחום, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
מפזרים את enoki מבושל על הסלט.
10
טפטוף עם ההלבשה, העונה עם מלח ופלפל, ולפזר עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
11
מגישים באופן מיידי.