קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

צנון צרוב במחבת עם חמאת מיסו

צנון צרוב במחבת עם חמאת מיסו
צנון צרוב במחבת עם חמאת מיסו נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אבקת טוגראשי, צנוניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סטייק סינטה צרוב נושך עם חמאת מיסו ואורז, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו המבורגרים קוריאניים עם צנוניות כבושות, בצל ומיונז מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את החמאה, מיסו, וטוגראשי בקערה קטנה ומחית עם החלק האחורי של כף עד בשילוב שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים את צמרות עלים מן הצנון. קוצצים גס, לשטוף, ולייבש את צמרות; להגדיר אותם בצד. לשטוף את הצנון, לקצץ את קצות הגבעול, ולחצות אותם (רבע מהם אם הם גדולים) ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
3
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף את הצנון ולסדר אותם לחתוך בצד למטה בשכבה אחת. מתבלים במלח וצורב עד חום זהוב, כ -4 עד 5 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני עד חום זהוב ואת הצנון הם פריך במכרז, על 3 עד 5 דקות יותר.להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים את צמרות צנון, 1 כף המים, ומלח לפי הטעם. לבשל, לזרוק מדי פעם עם מלקחיים, עד צמרות הם נבולים לחלוטין, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנון עליםצנון עלים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את תערובת החמאה-מיסו ואת הכף הנותרת של מים ומערבבים עד שהתערובת החמאה-מיסו נמסה ומעריכה את הצנון ואת צמרות הצנון.
מרכיבים שתצטרך
צנון עליםצנון עלים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מיסומיסו
8
מוסיפים את החומץ ומערבבים לשלב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום