צנוניות לחם וחמאה
צנון עם לחם וחמאה עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 1 . מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך עלה דפנה, חומץ יין, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 12%. מתכונים דומים: צנוניות לחם וחמאה, צנוניות עם חמאה Chervil, ו צנוניות מטוגנות בחמאה.
הוראות
מערבבים את כל המרכיבים למעט צנוניות בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מומס.
הסר את המלח מהחום ולתת לו להתקרר במשך 5 דקות. בינתיים, להכין את הצנון.לקצץ את צמרות עלים (להשליך או לשמור לשימוש אחר) ולשטוף את הצנון. פרוסה דק ומניח בצנצנת ליטר.כאשר המלח מוכן, לשפוך אותו לתוך הצנצנת, לוודא לכסות את הצנון לחלוטין. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -20 דקות. לאטום את הצנצנת עם מכסה הדוק לרעוד או לסובב אותו כדי להפיץ באופן שווה את המלח ותבלינים. להכניס למקרר ולתת מלפפון חמוץ לפחות 1 יום לפני השימוש. החמוצים ניתן לשמור במקרר עד 5 ימים.