קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

צנוניות מוקפצות עם חמאה כתומה

צנוניות מוקפצות עם חמאה כתומה
צנוניות מוקפצות עם חמאה כתומה היא ללא גלוטן מתאבנים. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. גשו לסופר וקנו בייקון מעושן, מלח ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כרישה מוקפצת וצנוניות, צנוניות מוקפצות וגזרת נחלים, ו ברוסקטה עם צנוניות מוקפצות. (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה ועמוקה, מבשלים את הבייקון על אש מתונה עד פריך, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
2
יוצקים את שומן הבייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הוסף 2 כפות של החמאה למחבת ולהמיס על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הירקות צנון, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 3 דקות. לגרד את הירוקים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צנון עליםצנון עלים
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
ממיסים את 4 כפות החמאה הנותרות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הצנון, הצנון ובייקון פריך ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב כמה פעמים, עד הצנון הם חום זהוב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנוןצנון
שאלותשאלות
בייקוןבייקון
7
מוסיפים את הסוכר ומבשלים 2 דקות, עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
8
מוסיפים את מיץ התפוזים ומרתיחים, ערבוב כמה פעמים, עד הצנון בקושי רך והרוטב מעובה קלות, על 2 דקות. מערבבים את הצנון, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צנון עליםצנון עלים
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
צנוןצנון
רוטברוטב