צפצף על ינשופים של ליל כל הקדושים
Hooting ינשופים ליל כל הקדושים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. אם יש לך חמאה, ציפוי סוכר, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 945 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו ינשופים פופקורן, ינשופים של ריס, ו ינשופים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
קו 12 כוס מאפין פח עם מקרים מאפין חום. מקציפים את 5 החומרים הראשונים לבלילה וכפית חלקה בין המקרים, כמעט ממלאים אותם למעלה. אולי נשאר לך קצת.
אופים במשך 20-25 דקות עד עלה וספוגי. מגניב על מדף.מקציפים את החמאה ואת הדובדבן סוכר עד חלקה. חותכים את צמרות העוגות וחותכים כל חתיכה לשניים.
מורחים שכבה נדיבה של ציפוי על כל עוגה.עבודה על עוגה אחת בכל פעם, להשפריץ כתם בגודל אפונה של זיגוג כתום על שני Maltesers ולהשתמש כדי לתקן m&M חום על כל אחד. לשבת על העיניים, שתי חתיכות של עוגה העליון (מעוקל קצה למעלה) ויהלום ג ' לי על הדובדבן כדי להפוך ינשוף.