צרוב צדפות ג'מלי עם אספרגוס, אפונה הצמד, פקורינו
זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. מתכונים דומים: שקדים קלויים ואפונה הצמד פקורינו, סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון, ו אפונה Snap סוכר צרוב.
הוראות
לבשל פסטה במים מלוחים רותחים על פי הוראות החבילה; ניקוז.
בינתיים, לחמם מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף pancetta, ומבשלים 3 דקות או עד קריספ, ערבוב מדי פעם.
הסר ממחבת, ולנקז על מגבות נייר. להחזיר מחבת כדי cooktop, ולהוסיף 2 כפות שמן, בצל ושום; לבשל, מעל חום בינוני-גבוה, 5 דקות או עד בצל מתחיל לרכך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף אספרגוס; לבשל 2 דקות או עד ירוק בהיר. מערבבים אפונה, ומבשלים 2 דקות.
להוסיף ורמוט; לבשל 1 דקה או עד מופחת זיגוג. מערבבים בטרגון ומבשלים 1 דקה.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת נפרדת על חום בינוני גבוה.
מפזרים צדפות עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
הוסף למחבת, ומבשל 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
החזירו מחבת גדולה לכיריים.
מוסיפים פסטה מבושלת ו 2 כפות חמאה, ומבשלים 1 דקה או עד שהחמאה נמסה.
הסר מחבת מחום, ומערבבים גבינה, חצי פנצ ' טה שמורה, ונותר 1/4 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית. מחלקים פסטה בין 4 קערות, העליון כל אחד באופן שווה עם צדפות, ומפזרים פנקטה הנותרים.