תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר וולינגטון צרורות. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לכם סטייקים של בשר בקר, מרק בקר נוסף, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. נסו בקר וולינגטון, בקר וולינגטון, ו בקר וולינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
לפסטו, במעבד מזון, שלבו 3 כפות שמן, בזיליקום, פטרוזיליה, גבינת פרמזן ומלח. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
במחבת גדולה, סטייקים חומים ב -2 כפות חמאה ושמן שנותר למשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145; בינוני, 160*; כל הכבוד, 170 גרם).
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר ושמור על חום. באותה מחבת הקפיצו פטריות עד לספיגת נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
חותכים כל דף מאפה ל -8 אינץ'. מרובע (מחק שאריות או שמור לשימוש אחר).
5
מניחים סטייק על כל ריבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
6
מורחים סטייק עם כ 1 כף פסטו; למעלה עם פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
7
הביאו פינות מאפה מנוגדות מעל תפרי סטייק וצבטו כדי לאטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
8
מניחים בתוך 15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה. מברישים ביצה על מאפה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
אופים בחום של 450 18-20 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
11
לרוטב ממיסים את החמאה שנותרה באותה מחבת; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה את שאר החומרים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.