קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צריח דה אליקנטה (נוגט עם שקדים מרקונה)

צריח דה אליקנטה (נוגט עם שקדים מרקונה)
צריח דה אליקנטה (נוגט עם שקדים Marconan) עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 125 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שקדים, סוכר, נייר וופל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו טורון קטלאני (נוגט), גספצ'ו עם שקדים מרקונית, ו שקדים מרקוניים מתובלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 8-על ידי 8 אינץ תבנית אפייה עם רדיד כבד אורך עם גיליון אחד, ולאחר מכן לרוחב עם גיליון שני כדי ליצור קלע. מעילים קלים עם ספריי.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
מערבבים סוכר, דבש, ומים בסיר גדול, כבד תחתית. מערבבים עם כף עץ על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס לחלוטין, 7 עד 10 דקות. להגדיל את החום עד בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד מדחום רושם 121°, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
בינתיים, מקציפים ביצה לבן ומלח במהירות בינונית עד שהוא מחזיק פסגות רכות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
עם ריצת מערבל, מוסיפים סירופ חם לביצה בזרם איטי ויציב. לנצח עד שהתערובת עבה ומבריק ומחוץ לקערה מרגיש מגניב למגע, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים גרידת לימון ומכים רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6
מרית גומי מעייל קל עם ספריי בישול. מערבבים בשקדים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מניחים גיליון גזוז אחד של נייר אורז או נייר קלף במחבת מוכנה. גרדו את תערובת הצריח למחבת, והתפשטו בשכבה זוגית עם מרית. למעלה עם גיליון שני של נייר אורז או נייר קלף, ולחץ למטה בקלילות עם שטוח תחתית 1/2 כוס למדוד לדחוס ולשטח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שנקבע, 1 עד 2 שעות.
9
העברת צריח חיתוך הלוח עם קלע.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
הסר וזרוק קלע, ואז לחתוך 8 חתיכות לשרת.