צריח דה אליקנטה (נוגט עם שקדים מרקונה)
צריח דה אליקנטה (נוגט עם שקדים Marconan) עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 125 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שקדים, סוכר, נייר וופל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו טורון קטלאני (נוגט), גספצ'ו עם שקדים מרקונית, ו שקדים מרקוניים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8-על ידי 8 אינץ תבנית אפייה עם רדיד כבד אורך עם גיליון אחד, ולאחר מכן לרוחב עם גיליון שני כדי ליצור קלע. מעילים קלים עם ספריי.
מערבבים סוכר, דבש, ומים בסיר גדול, כבד תחתית. מערבבים עם כף עץ על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס לחלוטין, 7 עד 10 דקות. להגדיל את החום עד בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד מדחום רושם 121°, 2 עד 3 דקות.
בינתיים, מקציפים ביצה לבן ומלח במהירות בינונית עד שהוא מחזיק פסגות רכות, על 2 דקות.
עם ריצת מערבל, מוסיפים סירופ חם לביצה בזרם איטי ויציב. לנצח עד שהתערובת עבה ומבריק ומחוץ לקערה מרגיש מגניב למגע, כ -10 דקות.
מוסיפים גרידת לימון ומכים רק כדי לשלב.
מרית גומי מעייל קל עם ספריי בישול. מערבבים בשקדים.
מניחים גיליון גזוז אחד של נייר אורז או נייר קלף במחבת מוכנה. גרדו את תערובת הצריח למחבת, והתפשטו בשכבה זוגית עם מרית. למעלה עם גיליון שני של נייר אורז או נייר קלף, ולחץ למטה בקלילות עם שטוח תחתית 1/2 כוס למדוד לדחוס ולשטח.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שנקבע, 1 עד 2 שעות.
העברת צריח חיתוך הלוח עם קלע.
הסר וזרוק קלע, ואז לחתוך 8 חתיכות לשרת.