קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צרפתית בהבזק: בס ים צ'יליאני עם מרק בויאבז

צרפתית בהבזק: בס ים צ'יליאני עם מרק בויאבז
צרפתית בהבזק: בס ים צ'יליאני עם מרק בויאבז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 676 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך מלאי דגים, מיונז, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו צרפתית בהבזק: פסטה בויאבז, בס ים צ'יליאני, ו בס ים צ'יליאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית על אש בינונית-נמוכה בסיר כבד עם תחתית רחבה עם צדדים גבוהים מספיק כדי להכיל 3 כוסות של נוזל—אני משתמש במחבת הריזוטו שלי. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל הפרוס ואת השומר לסיר, ומתבלים במלח ופלפל. אפשר את הירקות להזיע במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השום פרוס. מבשלים את הירקות לעוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לאחר מכן, להוסיף את פחית עגבניות פטיט מנוקז חתוך לקוביות ויין לבן. להעלות את החום גבוה, ולאפשר היין כדי להפחית מעט במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות פטיטעגבניות פטיט
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים את מלאי הדגים לסיר, ומוסיפים את הזעפרן ואת עלה המפרץ. כאשר המניה מגיעה לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ולאפשר את המניה להתבשל חשף במשך 10 דקות. זהו חלק זה של התהליך שממנו " בויאבז "מקבל את שמו: החלק הראשון של המילה פירושו" לרתיחה", והשני, " להוריד."הזעפרן יפרח בנוזל מבעבע, ויהיה תלול כמו תה במלאי, גורם לו להפוך את צבע ציפורני החתול המסחרי שלו. מתבלים שוב קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מרק דגיםמרק דגים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
זעפרןזעפרן
תהתה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לאחר 10 דקות חלפו, מוסיפים את שרימפס הסלע ואת המולים, ומערבבים אותם מרק בויאבז. הם צריכים לקחת לא יותר מ 3 דקות לבשל; השרימפס יהפוך מאפור לאלמוגים בצבע, והמולים ייפתחו.
מרכיבים שתצטרך
מרק דגיםמרק דגים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
בעוד המניה מבעבעת, לבשל את הבס הים. התחל על ידי תיבול בס הים היטב עם מלח ופלפל משני הצדדים. לאחר מכן לכסות את החלק התחתון של מחבת sauté nonstick גדול עם שמן זית—מחבת טיפוסי ידרוש כ 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
SeabassSeabass
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים את השמן בחום בינוני-גבוה, וכאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את ארבעת הפילה של הדגים. לבשל במשך כ 3-4 דקות לכל צד, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
7
Rouille עם טוסט Baguette: כדי טוסט baguette, לארגן את הפרוסות בשכבה אחת על תבנית אפייה, לרוץ לתוך תנור 350 מעלות עד יבש וזהוב, על 10 דקות, אבל לפקוח עין עליהם!
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
עבור rouille, לשלב את המיונז, שום, מיץ לימון גרידה, ופלפל אדום קלוי במעבד מזון מיני, ומתבלים עם מלח ופלפל. להתמזג עד puréed בשילוב. Rouille, אשר מתרגם "חלודה", בגלל הצבע זה לוקח באופן מסורתי על זעפרן ופלפלים, ניתן להגיש לצד bouillabaisse עם אלה baguette טוסטים קטנים—מושלם לטבילה וגריפת המרק.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מרק דגיםמרק דגים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בגטבגט
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
זעפרןזעפרן
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח