קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צרפתית בהבזק: בס ים צ'יליאני עם מרק בויאבז

צרפתית בהבזק: בס ים צ'יליאני עם מרק בויאבז
צרפתית בהבזק: בס ים צ'יליאני עם מרק בויאבז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 676 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך מלאי דגים, מיונז, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו צרפתית בהבזק: פסטה בויאבז, בס ים צ'יליאני, ו בס ים צ'יליאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית על אש בינונית-נמוכה בסיר כבד עם תחתית רחבה עם צדדים גבוהים מספיק כדי להכיל 3 כוסות של נוזל—אני משתמש במחבת הריזוטו שלי. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל הפרוס ואת השומר לסיר, ומתבלים במלח ופלפל. אפשר את הירקות להזיע במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השום פרוס. מבשלים את הירקות לעוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
לאחר מכן, להוסיף את פחית עגבניות פטיט מנוקז חתוך לקוביות ויין לבן. להעלות את החום גבוה, ולאפשר היין כדי להפחית מעט במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות פטיטעגבניות פטיט
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים את מלאי הדגים לסיר, ומוסיפים את הזעפרן ואת עלה המפרץ. כאשר המניה מגיעה לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ולאפשר את המניה להתבשל חשף במשך 10 דקות. זהו חלק זה של התהליך שממנו " בויאבז "מקבל את שמו: החלק הראשון של המילה פירושו" לרתיחה", והשני, " להוריד."הזעפרן יפרח בנוזל מבעבע, ויהיה תלול כמו תה במלאי, גורם לו להפוך את צבע ציפורני החתול המסחרי שלו. מתבלים שוב קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מרק דגיםמרק דגים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
זעפרןזעפרן
תהתה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
לאחר 10 דקות חלפו, מוסיפים את שרימפס הסלע ואת המולים, ומערבבים אותם מרק בויאבז. הם צריכים לקחת לא יותר מ 3 דקות לבשל; השרימפס יהפוך מאפור לאלמוגים בצבע, והמולים ייפתחו.
מרכיבים שתצטרך
מרק דגיםמרק דגים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5
בעוד המניה מבעבעת, לבשל את הבס הים. התחל על ידי תיבול בס הים היטב עם מלח ופלפל משני הצדדים. לאחר מכן לכסות את החלק התחתון של מחבת sauté nonstick גדול עם שמן זית—מחבת טיפוסי ידרוש כ 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
SeabassSeabass
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מחממים את השמן בחום בינוני-גבוה, וכאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את ארבעת הפילה של הדגים. לבשל במשך כ 3-4 דקות לכל צד, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
Rouille עם טוסט Baguette: כדי טוסט baguette, לארגן את הפרוסות בשכבה אחת על תבנית אפייה, לרוץ לתוך תנור 350 מעלות עד יבש וזהוב, על 10 דקות, אבל לפקוח עין עליהם!
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
עבור rouille, לשלב את המיונז, שום, מיץ לימון גרידה, ופלפל אדום קלוי במעבד מזון מיני, ומתבלים עם מלח ופלפל. להתמזג עד puréed בשילוב. Rouille, אשר מתרגם "חלודה", בגלל הצבע זה לוקח באופן מסורתי על זעפרן ופלפלים, ניתן להגיש לצד bouillabaisse עם אלה baguette טוסטים קטנים—מושלם לטבילה וגריפת המרק.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מרק דגיםמרק דגים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בגטבגט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
זעפרןזעפרן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה