צרפתית בהבזק: בס ים צ'יליאני עם מרק בויאבז
צרפתית בהבזק: בס ים צ'יליאני עם מרק בויאבז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 676 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך מלאי דגים, מיונז, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו צרפתית בהבזק: פסטה בויאבז, בס ים צ'יליאני, ו בס ים צ'יליאני (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית על אש בינונית-נמוכה בסיר כבד עם תחתית רחבה עם צדדים גבוהים מספיק כדי להכיל 3 כוסות של נוזל—אני משתמש במחבת הריזוטו שלי. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל הפרוס ואת השומר לסיר, ומתבלים במלח ופלפל. אפשר את הירקות להזיע במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השום פרוס. מבשלים את הירקות לעוד 3 דקות.
לאחר מכן, להוסיף את פחית עגבניות פטיט מנוקז חתוך לקוביות ויין לבן. להעלות את החום גבוה, ולאפשר היין כדי להפחית מעט במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את מלאי הדגים לסיר, ומוסיפים את הזעפרן ואת עלה המפרץ. כאשר המניה מגיעה לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ולאפשר את המניה להתבשל חשף במשך 10 דקות. זהו חלק זה של התהליך שממנו " בויאבז "מקבל את שמו: החלק הראשון של המילה פירושו" לרתיחה", והשני, " להוריד."הזעפרן יפרח בנוזל מבעבע, ויהיה תלול כמו תה במלאי, גורם לו להפוך את צבע ציפורני החתול המסחרי שלו. מתבלים שוב קלות עם מלח ופלפל.
לאחר 10 דקות חלפו, מוסיפים את שרימפס הסלע ואת המולים, ומערבבים אותם מרק בויאבז. הם צריכים לקחת לא יותר מ 3 דקות לבשל; השרימפס יהפוך מאפור לאלמוגים בצבע, והמולים ייפתחו.
בעוד המניה מבעבעת, לבשל את הבס הים. התחל על ידי תיבול בס הים היטב עם מלח ופלפל משני הצדדים. לאחר מכן לכסות את החלק התחתון של מחבת sauté nonstick גדול עם שמן זית—מחבת טיפוסי ידרוש כ 2 כפות.
מחממים את השמן בחום בינוני-גבוה, וכאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את ארבעת הפילה של הדגים. לבשל במשך כ 3-4 דקות לכל צד, עד הזהב.
Rouille עם טוסט Baguette: כדי טוסט baguette, לארגן את הפרוסות בשכבה אחת על תבנית אפייה, לרוץ לתוך תנור 350 מעלות עד יבש וזהוב, על 10 דקות, אבל לפקוח עין עליהם!
עבור rouille, לשלב את המיונז, שום, מיץ לימון גרידה, ופלפל אדום קלוי במעבד מזון מיני, ומתבלים עם מלח ופלפל. להתמזג עד puréed בשילוב. Rouille, אשר מתרגם "חלודה", בגלל הצבע זה לוקח באופן מסורתי על זעפרן ופלפלים, ניתן להגיש לצד bouillabaisse עם אלה baguette טוסטים קטנים—מושלם לטבילה וגריפת המרק.