קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

צרפתית בהבזק: מולים פרובנס וצדפות על פגזים

צרפתית בהבזק: מולים פרובנס וצדפות על פגזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צרפתית בהבזק: מולים פרובנס וצדפות על פגזים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות ענבים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו צרפתית בהבזק: צדפות מתובלות בסגנון מרסיי ומולים, French in a Flash: Provençal Sablés, ו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המולים וצדפות בקערה גדולה של מים וקרח עם 1 עד 2 כפות קמח לכל מטרה. השאר לשעה 1. המולים והצדפות יירקו החוצה כל חול. הרם את פירות הים מהמים, ולשטוף. השליכו פגזים פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ומלח אותו היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
דופק יחד את העגבניות במעבד מזון עד מחית כמעט מלאה. בסיר צליה, מוסיפים את השמן וחום על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיף את השום, ומבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
מוסיפים את העגבניות, ו -12 עלי בזיליקום, קרועים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6
מוסיפים את פתיתי הסוכר והפלפל האדום, ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 27 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
הסר את המכסה, ולהגדיל את החום בינוני גבוה במשך 2 עד 3 דקות, עד כמה הנוזל התאדה.
8
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
מוסיפים את הצדפות לרוטב העגבניות, ומכסים. מבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
10
מוסיפים את המולים לצדפות, ומכסים, ממשיכים לבשל על אש בינונית לעוד 5 עד 8 דקות, או עד שכל פירות הים נפתח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
11
מסננים את הפסטה כאשר הוא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12
לזרוק את הפסטה עם פירות ים ורוטב, ומבשלים תוספת 1 עד 2 דקות על נמוך, כך הפסטה יכולה לספוג את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
טפטוף עם שמן זית נוסף, מתבלים במלח ופלפל, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק