צרפתית בהבזק: מקרוני מוקרם Truffled
המתכון הצרפתי בפלאש: מקרוני בגריל Truffled Gratin יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. במנה עיקרית זו יש 1228 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמנת כבדה, צ'דר חריף, gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו צרפתית בהבזק: ברוקולי מוקרם, צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, ו צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את rigatoni במים רותחים מומלחים עד ביישן של אל דנטה. זה ימשיך להתרכך בתנור, אז הדבר האחרון שאתה רוצה הוא פסטה רטובה מבושלת יתר על המידה.
מערבבים את ריגטוני מבושל, סחוט עם רוטב הגבינה בקערה גדולה.
מוסיפים את השמנת הכבדה, וזורקים. מחלקים לתוך 4 מנות מוקרם בודדים (אתה יכול גם להשתמש בתבנית אפייה גדולה). השתמש באצבעותיך כדי לשפשף את הכף הנותרת של חמאת כמהין לתוך פירורי הלחם והגבינה השמורה. מחלקים את התוספת באופן שווה על 4 מנות gratin.
מניחים את הכלים על תבנית אפייה, ואופים במשך 20 דקות, עד שהשמל מבעבע, והפירורים זהובים.
טפטוף עם נגיעה של שמן כמהין שחור, ומגישים סופר חם.