קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות23
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

צרפתית בהבזק: מרק סלרי עבה עם Gruyère

צרפתית בהבזק: מרק סלרי עבה עם Gruyère
אם יש לכם פלפל, שאלוט, gruyère, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צרפתית כהרף עין: רימולדה תפוחים Celeriac עם סרטן, צרפתית בהבזק: ברוקולי קיש עם גרוייר וצ'דר, ו צרפתית בהבזק: פרמזן וגרוייר גוגרס עם Jambon de Bayonne, Arugula, ו Dijon-Chive Butter (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש בינונית עד מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את שאלוט, ומבשלים על חום בינוני עד בינוני עד בינוני עד בינוני עד קרמל, על 10 דקות. לשמור על כוס מים בצד, ולהוסיף להתיז כל כמה דקות כדי לשמור על שאלוט מלהישרף לפני שהם מקורמלים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, שורש סלרי, טימין, מלח, פלפל, מרק ירקות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לכסות, ולהפחית את החום בינוני נמוך, מבעבע במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
CeleriacCeleriac
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
4
מוסיפים את התוכן של הסיר לבלנדר, בזהירות פירה עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מגישים חם מאוד, עם ערימה גדולה של Gruyère מגורד גס לערום על גבי ולהמיס לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)