צרפתית בהבזק: מרק סלרי עבה עם Gruyère
אם יש לכם פלפל, שאלוט, gruyère, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צרפתית כהרף עין: רימולדה תפוחים Celeriac עם סרטן, צרפתית בהבזק: ברוקולי קיש עם גרוייר וצ'דר, ו צרפתית בהבזק: פרמזן וגרוייר גוגרס עם Jambon de Bayonne, Arugula, ו Dijon-Chive Butter (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש בינונית עד מוקצף.
מוסיפים את שאלוט, ומבשלים על חום בינוני עד בינוני עד בינוני עד בינוני עד קרמל, על 10 דקות. לשמור על כוס מים בצד, ולהוסיף להתיז כל כמה דקות כדי לשמור על שאלוט מלהישרף לפני שהם מקורמלים.
מוסיפים את תפוחי האדמה, שורש סלרי, טימין, מלח, פלפל, מרק ירקות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לכסות, ולהפחית את החום בינוני נמוך, מבעבע במשך 30 דקות.
מוסיפים את התוכן של הסיר לבלנדר, בזהירות פירה עד חלקה.
מגישים חם מאוד, עם ערימה גדולה של Gruyère מגורד גס לערום על גבי ולהמיס לתוך המרק.