צרפתית בהבזק: סלמון en Croute עם רוזמרין ואספרגוס
המתכון צרפתית בהבזק: סלמון en Croute עם רוזמרין ואספרגוס מוכן בערך בעוד 50 דקות. והוא בהחלט מרהיב pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 866 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם לימון גרידת, קרם fraîche, פילה סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: צרפתית בהבזק: סלמון עם עגבניות קיץ ורוזמרין en Papillote, צרפתית בהבזק: סלמון עם סורל ואספרגוס en Papillote, ו סלמון ואספרגוס 'כמעט En Croute'.
הוראות
מחממים התנור ל 204°. להביא סיר מים לרתיחה, ומלח את המים. זרוק את האספרגוס במים רותחים ומבשלים 2 דקות.
מעבירים את האספרגוס לאמבט קרח, וקריר לחלוטין. יבש על מגבת נייר, ולאחר מכן לחתוך מטבעות דקים על הטיה.
מערבבים את חתיכות האספרגוס עם רוזמרין, שום, קרם fraîche, וגלידת לימון בקערה קטנה.
לפתוח את שני גיליונות של בצק עלים, ולהניח אותם בנפרד על הדלפק או קרש חיתוך.
מניחים חתיכה אחת של סלמון בצד אחד של כל גיליון של בצק עלים. למעלה כל פילה סלמון עם חצי תערובת אספרגוס. לאחר מכן, מקפלים את המאפה על הסלמון, ולחץ על המאפה יחד כדי ליצור חותם. לקצץ כל גבול מאפה עודף של 1 אינץ', ולאחר מכן crimp קצה המאפה.
חותכים 2 או 3 פתחי קיטור בחלק העליון של המאפה, ומניחים את שתי החבילות על גיליון אפייה מצופה קלף.
אופים עד נפוח וזהב, כ -35 דקות. חותכים כל חבילה לשניים, ומגישים מיד.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau פלר האוט Gaussens בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו