צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל צרפתית בהבזק: עדשים צרפתי Olivey וסלט שעורה. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 92 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך קורנית, שום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: צרפתית בהבזק: סלט דיז'ון עדשים עם שרימפס קלוי לימון, צרפתית בהבזק: עדשים ומרק נקניק, ו צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי.
הוראות
שים את השעורה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, וטוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד השעורה מריח קלוי כתמי זהב קטנים מופיעים על הדגנים.
מוסיפים 2 כוסות מרק ירקות, ו 2 כוסות מים, שן שום 1, חצי עלה המפרץ, ומלח. מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לאחר מכן, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, מכוסה, עד השעורה מכרז, כ 40 דקות.
מסננים נוזל עודף, וזורקים עלה דפנה ושום.
שים את העדשים בסיר נפרד עם מכסה, ולכסות עם מרק ירקות 2 כוסות, שן שום 1, חצי עלה המפרץ, ומלח. מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לאחר מכן, להפחית את החום נמוך, ומבשלים, מכוסה, עד העדשים הם מכרז, אבל לא איבדו את צורתם, על 30 דקות.
מסננים נוזל עודף, וזורקים עלה דפנה ושום.
בעוד שעורה ועדשים מתבשלים, להקציף יחד טפנד, מיץ לימון, חצי גרידת לימון, שמן זית, טימין, מלח ופלפל, כדי ליצור ויניגרט.
לזרוק את השעורה ועדשים בעדינות עם מרית סיליקון בקערה גדולה עם ויניגרט, פטרוזיליה, בצל ירוק, גרידת לימון הנותרים.
מגישים חם, או בטמפרטורת החדר (זה הכי טוב בטמפרטורת החדר), במיוחד ליד חתיכה גדולה של סלמון קלוי.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. מוטון צוער בורדו רוז ' עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![מוטון צוער בורדו רוז]()
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.