קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה

צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל צרפתית בהבזק: עדשים צרפתי Olivey וסלט שעורה. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 92 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך קורנית, שום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: צרפתית בהבזק: סלט דיז'ון עדשים עם שרימפס קלוי לימון, צרפתית בהבזק: עדשים ומרק נקניק, ו צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי.

הוראות

1
שים את השעורה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, וטוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד השעורה מריח קלוי כתמי זהב קטנים מופיעים על הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים 2 כוסות מרק ירקות, ו 2 כוסות מים, שן שום 1, חצי עלה המפרץ, ומלח. מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לאחר מכן, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, מכוסה, עד השעורה מכרז, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שעורהשעורה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מסננים נוזל עודף, וזורקים עלה דפנה ושום.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
4
שים את העדשים בסיר נפרד עם מכסה, ולכסות עם מרק ירקות 2 כוסות, שן שום 1, חצי עלה המפרץ, ומלח. מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לאחר מכן, להפחית את החום נמוך, ומבשלים, מכוסה, עד העדשים הם מכרז, אבל לא איבדו את צורתם, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עדשיםעדשים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים נוזל עודף, וזורקים עלה דפנה ושום.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
6
בעוד שעורה ועדשים מתבשלים, להקציף יחד טפנד, מיץ לימון, חצי גרידת לימון, שמן זית, טימין, מלח ופלפל, כדי ליצור ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
עדשיםעדשים
שעורהשעורה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
לזרוק את השעורה ועדשים בעדינות עם מרית סיליקון בקערה גדולה עם ויניגרט, פטרוזיליה, בצל ירוק, גרידת לימון הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
עדשיםעדשים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שעורהשעורה
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מגישים חם, או בטמפרטורת החדר (זה הכי טוב בטמפרטורת החדר), במיוחד ליד חתיכה גדולה של סלמון קלוי.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. מוטון צוער בורדו רוז ' עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מוטון צוער בורדו רוז
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.