קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות3
ציון בריאות30
מגזין

צרפתית במהירות הבזק: סטייק בגריל הרבס דה פרובאנס

צרפתית במהירות הבזק: סטייק בגריל הרבס דה פרובאנס
French in a Flash: Herbes de Provence Grilled Stak is a ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו עלים מ 2 גבעולים של רוזמרין, שמן זית, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו French in a Flash: Crème Fraîche Cupcakes with Provence Lavender Aising, Herbes de Provence Tenderloin בשר חזיר בגריל, ו סטייק טלה עם הארבס דה פרובנס ובצל מתוק בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
קח את הבשר מהמקרר כ -15 דקות לפני שאתה רוצה להשתמש בו. מחממים גריל או מחבת גריל מעל בינוני לחום בינוני-גבוה. מחממים התנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ללטף את הבשר יבש עם מגבת נייר, ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. קוצצים את עשבי תיבול, ומערבבים עם שום ושמן זית. שפשף את תערובת התבלינים על כל הבשר. לצרוב את הבשר 3 דקות על כל אחד 4 הצדדים הארוכים שלה, ו 1 דקה על הקצה השטוח שלה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מניחים את הבשר על תבנית אפייה קטנה, ומבשלים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -130°-4 עד 5 דקות. אפשר לנוח 10 דקות, ואז לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Feret למברט בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
הצבע הוא אודם כהה אטרקטיבי, המשקף את תהליך בחירת הענבים זהיר. האף ואת פרופיל הטעם של פירות כהים, שזיף ו ארז הם מאוזנים היטב עם חומציות מבנה טאנין על החיך. יין אלגנטי עם כוח ועדינות כאחד. גימור יבש ומרענן משלים את היין.