קאובוי ריבייה צלוי במחבת עם מנגולד שוויצרי מוקרם
קאובוי ריבייה צלוי במחבת עם מנגולד שוויצרי מוקרם לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 1019 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -88 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם חמאה, סטייק צלעות, רוזמרין וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה קטוגנית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קאובוי ריביי בגריל עם מנגולד שוויצרי מוקרם ולימון מאייר , צלעות חזיר צלויות במחבת עם חמוציות ומנגולד שוויצרי אדום ,וסטייק ריביי צרוב במחבת עם תרד מוקרם מהיר .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
לוקחים מחבת ברזל יצוק ומניחים על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים 2 ספירות שמן זית ומוסיפים רוזמרין וטימין. עשבי התיבול יתחילו להתפצפץ כשהשמן יתחמם והשמן יקבל את הטעם.
מוציאים את עשבי התיבול מהתבנית ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג. מתבלים היטב את עיני הצלעות במלח ופלפל ומוסיפים למחבת ומשחימים כ-4 דקות. הופכים את עין הצלע ומכניסים את כל התבנית לתנור שחומם מראש, במדף התחתון, ל-12 דקות נוספות ל-medium-רייר.
מוסיפים עוד 2 דקות לבינוני.
מניחים מחבת על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים 1 כף שמן זית כתית מעולה וחמאה. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את השום, התימין ועלי הרוזמרין ואת הפנקו ומערבבים לאיחוד. לאחר שפירורי הלחם קלויים, מתבלים במלח ופלפל.
מניחים סיר שמנת עם עלי דפנה, רוזמרין, טימין ושום על אש בינונית ומבשלים עד לצמצום וסמיך. מטשטש את העלים במעט מים רותחים מומלחים עד שהם נבולים.
מוציאים את המנגולד מהמים ומניחים לו להתנקז במסננת. דחוף את כל עודפי המים מהמנגולד השוויצרי באמצעות כמה מגבות נייר. מניחים בצד לייבוש בטמפרטורת החדר.
כשמוכן, מוציאים מהקרם עשבי תיבול ושום ומקפלים פנימה את המנגולד.
מוסיפים פרמזן לפי הטעם ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לאחר שהסטייקים מוכנים, מוציאים מהתנור ומניחים לנוח 5 דקות.
מגישים על צלחת ועליון סטייק עם מנגולד מוקרם.
מקשטים בפירורי הלחם הקלויים, מיץ הלימון ומתבלים במלח.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
Ribeye סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Perrier-Jouet Grand Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-57 דולר.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.