קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

קאונטרי בויז'צ'וריסו הוואראצ' י מ ' ניו יורק א לה קארט

קאונטרי בויז'צ'וריסו הוואראצ' י מ ' ניו יורק א לה קארט
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? Chorizo Huaraches של נערי הכפר מ ' ניו יורק à La Cart יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 697 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות 51 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם צ'וריסו מקסיקני, גבינת cotija, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: "הרוטב הלבן של עגלת האוכל של קוויק" מניו יורק., הכבש של עגלת האוכל של Kwik מ ' ניו יורק A La Cart, ו Huaraches עקף עם שעועית מטוגנת צ'וריסו, עגבניות, אבוקדו.

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על גבוה במשך כ 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר צ ' וריסו מן המעטפת שלהם ולהוסיף למחבת. להפחית את החום בינוני גבוה צ ' וריסו ומטגנים, לשבור אותו לחתיכות קטנות עם מרית כפי שהוא מבשל. מבשלים עד להשחמה ופריך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום ולנקז את השומן. אתה יכול להזמין גריז לטגן huaraches, אם תרצה.
4
מניחים את masa harina בקערה גדולה ומערבבים עם מלח. לאט להוסיף על 2 1/4 כוסות מים ומערבבים עם הידיים כדי להגיע עקביות נכונה. הבצק צריך להיות רך אבל לא דביק, ואולי תצטרך להשתמש פחות או יותר מים. טופס 6 בערך בגודל כף יד, ביצים בצורת ביצה. לחץ את האצבעות לתוך מרכז כל אחד ביד לתוך עיגולים כדי ליצור תעלה עמוקה במרכז כך כדור הבצק דומה קאנו.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים 1/2 כפית שעועית לאמצע כל כדור בצק וצובטים את הבצק כדי לאטום ולשחזר את צורת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
מניחים את הבצק על גיליון גדול של ניילון נצמד ולחץ בעדינות כדי לשטח ואז לכסות עם גיליון גדול אחר של ניילון נצמד ולהשתמש בפין מתגלגל, כדי למתוח את הבצק הממולא כדי ליצור סגלגל גדול בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
הוסף 1 עד 2 כפות של שמן צמחי (או גריז צ ' וריסו שמור) לגריל שטוח או מחבת ברזל יצוק גדולה וחום מעל בינוני גבוה במשך דקה אחת. בזהירות למקם huarache על משטח מחומם במשך כ 3 דקות, להתהפך, וגריל עוד 2 דקות או עד ששני הצדדים הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מורחים עם כמה כפות של שעועית מטוגנת נותרת. למעלה עם צ ' וריסו, חסה קצוץ, עגבניות, בצל, כוסברה, וגבינת cotija.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות