קאלן סקינק
קאלן סקינק עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 31 גרם חלבון ו-4 גרם שומן. מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 47 אוכלים וטבחים. אם יש לכם חלב, פטרוזיליה, פילה חוואר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן ופסקטרית. עם ציון ספונקולרי של 87%, המנה הזו נהדרת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את קאלן סקינק - מרק סקוטית מעושנת ותפוחי אדמה, ואת קלן סקינק - מרק סקוטית מעושנת ותפוחי אדמה.
הוראות
בסיר על אש בינונית מערבבים את החמאה והחלב. מבשלים כ-15 דקות, או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג. כשהדג מוכן, מוציאים אותו בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד בקערה.
מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל לחלב ומבשלים עד שהם רכים, כ-10 דקות.
מעבירים את תכולת התבנית לבלנדר, בקבוצות אם צריך, ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מחזירים למחבת ומקלפים את הדג לתוך המרק.
מגישים מיד. מתבלים בפלפל ומקשטים בפטרוזיליה לפי הטעם האישי.