קאנטרי קאסולה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את קאנטרי קסולה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 10 ומחירו 1.88 $ למנה. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 30 גרם חלבון ו-32 גרם שומן. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-20 דקות. אם יש לך רצועות בייקון, טימין, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. עם ציון ספונקולרי של 53%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: קסולה כפרי מנצח, קסולה עם בייקון, אנדואי וצלעות קאנטרי, וקסולה.
הוראות
מיינו שעועית ושטפו במים קרים.
מניחים שעועית בתנור הולנדי; הוסף מים לכיסוי של 2 אינץ'. מביאים לרתיחה; להרתיח במשך 2 דקות.
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד במשך 1 עד 4 שעות או עד שהשעועית מתרככת.
מסננים ושוטפים את השעועית, זורקים נוזלים.
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, נקניק חום; להסיר עם כף מחוררת ל-5 qt. בישול איטי.
הוסף בייקון למחבת; לבשל עד פריך.
מוציאים בעזרת כף מחוררת לבישול איטי.
בטפטופי בייקון מבשלים בשר חזיר וטלה עד להשחמה מכל הצדדים.
מוציאים את החזיר והכבש בעזרת כף מחוררת לבישול איטי. מערבבים פנימה שעועית ושאר החומרים.
מכסים ומבשלים על גבוה במשך שעתיים. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 3-4 שעות יותר. השליכו את הציפורן ואת עלי הדפנה.
מוציאים את הנקניק ופורסים ל-1/4 אינץ'. חתיכות; מחזירים לבישול איטי ומערבבים בעדינות.