קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

קאנטרי קלאב פריים ריב

קאנטרי קלאב פריים ריב
אם יש לכם אבקת שום, צלוי צלעות, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: המבורגרים בקאנטרי קלאב, סלט קצוץ קאנטרי קלאב, ו פריים ריב פו.

הוראות

1
לקצץ צלוי הצלעות הראשי של עודף שומן וכל רקמת חיבור. קל להבקיע את כל הצלי בתבנית criss-צלב (בערך 1/8 אינץ ' עמוק).
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). בקערה קטנה, מערבבים יחד את המלח הכשר, אבקת שום ופלפל שחור. לשפשף את התערובת לתוך הצלי עד שהוא מפתח קרום. באמת לארוז אותו על.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
פלפל שחורפלפל שחור
מלח כשרמלח כשר
קרוםקרום
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
3
מניחים את הצלי לתוך מחבת צלייה, ושופכים מים לתחתית המחבת עד 1/2 אינץ ' עמוק. מכסים את הצלי במכסה או בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
צלי בתנור במשך כ 1 1/2 עד 2 שעות, ולאחר מכן לבדוק את הטמפרטורה הפנימית באמצעות מדחום בשר. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C). החזק את הצלי בתנור ב 200 מעלות F (110 מעלות C) עד מוכן לגלף.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
5
בואו לעמוד במשך כמה דקות לפני גילוף אם לא מחזיק. חבוש את הכובע הלבן הטיפשי שלך, תקים את תחנת גילוף המזנון, ותראה את האנשים הרעבים מסתדרים בשורה!