קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

קאסולט

קאסולט
Cassoulet יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 673 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. אם יש לכם בצל, כתף חזיר, מים qtוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו קאסולט, קאסולט, ו קאסולט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים שעועית במים קרים על ידי 2 אינץ 'בקערה ולספוג בטמפרטורת החדר לפחות 8 ועד 24 שעות, או להשרות מהירה (ראה הערה' טבחים, להלן).
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מסננים היטב במסננת.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
הפוך זר garni על ידי גלישת פטרוזיליה, עלה דפנה, ציפורן, פלפל, ו 2 זרעונים טימין ב cheesecloth וקשירת עם חוט מטבח, ואז לשים בסיר כבד 5-6 ליטר יחד עם כתף חזיר ומים (4 ליטרים). מבשלים, חשוף, ברפרוף קצף מדי פעם, 1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
כתף חזירכתף חזיר
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציפורןציפורן
טימיןטימין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מים נוספיםמים נוספים
סירסיר
4
מוסיפים שעועית, בצל, גזר, שום קצוץ ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד שעועית הם רק במכרז, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
שוםשום
בצלבצל
שעועיתשעועית
5
בעוד שעועית מבשלים, לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 375°f. מפשק צלייה במחבת על פני 2 מבערים וחום 1 שמן כף במחבת צלייה על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון, אז רגלי ברווז חומות, הופך מדי פעם לעור חום ובשר בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
שעועיתשעועית
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
6
להעביר רגלי ברווז עם מלקחיים למגש כמו השחמה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
7
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן ממחבת צלייה, ואז להפחית את החום נמוך בינוני לבשל שיני שום חצוי, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
8
הסר מהחום.
9
מסננים שעועית תערובת חזיר במסננת להגדיר מעל קערה גדולה (זר זר זר זר garni). מערבבים מלח ופלפל לתוך מרק בקערה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
זר Garniזר Garni
מרקמרק
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
10
שעועית להפיץ תערובת חזיר במחבת צלייה (עם חצאי שום), ולאחר מכן רגלי ברווז לקנן, עור הצדדים, בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
שוםשום
מורחיםמורחים
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
11
להוסיף 3 זרדים הנותרים קורנית ו 6 כוסות מרק שמורות (נוזל צריך לבוא סביב בסיס של רגלי ברווז; שמור מרק שנותר, מכוסה ומקורר, עבור reheating אם עושה צלחת קדימה, או לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
מרקמרק
טימיןטימין
בסיסבסיס
12
אופים, חשוף, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
בעוד קאסולט אופה, מחממים את השמן שנשאר בכף במחבת כבדה בגודל 10 אינץ ' מעל חום בינוני עד לחום, אך לא מעשנים. במידת הצורך, חציית נקניק חצי להתאים במחבת, ואז חום, מפנה מדי פעם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
העברה ללוח חיתוך וקריר מעט. כאשר נקניק הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, חצי חתיכות לאורך, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
15
נסטלה נקניק לתוך קסולה ואופים, חשוף, 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
בואו לעמוד 10 דקות. בעדינות מערבבים שעועית, מועך כמה עם גב של כף, כדי לעבות מרק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מרקמרק
1
לבשל שום בשמן במחבת 10 אינץ ניקה מעל חום מתון, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים פירורי לחם, מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים, עד שפירורים פריך וזהב, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פלפלפלפל
מלחמלח
3
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מגישים קסולה עם ציפוי פירור.
1
* כדי להשרות שעועית מהירה, לכסות שעועית יבשה עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בסיר 4-5 ליטר. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשוף, מעל חום מתון 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הסר מן החום להשרות שעועית, חשוף, 1 שעה.* Cassoulet יכול להתבצע 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים, מכוסים, בתנור 350°f שחומם מראש 30 דקות. אם שעועית ספגה את הנוזל, להוסיף קצת מרק שמורות לפני reheating.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים