קאסולט
Cassoulet יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 673 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. אם יש לכם בצל, כתף חזיר, מים qtוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו קאסולט, קאסולט, ו קאסולט (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים שעועית במים קרים על ידי 2 אינץ 'בקערה ולספוג בטמפרטורת החדר לפחות 8 ועד 24 שעות, או להשרות מהירה (ראה הערה' טבחים, להלן).
הפוך זר garni על ידי גלישת פטרוזיליה, עלה דפנה, ציפורן, פלפל, ו 2 זרעונים טימין ב cheesecloth וקשירת עם חוט מטבח, ואז לשים בסיר כבד 5-6 ליטר יחד עם כתף חזיר ומים (4 ליטרים). מבשלים, חשוף, ברפרוף קצף מדי פעם, 1 1/4 שעות.
מוסיפים שעועית, בצל, גזר, שום קצוץ ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד שעועית הם רק במכרז, כ 45 דקות.
בעוד שעועית מבשלים, לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 375°f. מפשק צלייה במחבת על פני 2 מבערים וחום 1 שמן כף במחבת צלייה על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון, אז רגלי ברווז חומות, הופך מדי פעם לעור חום ובשר בכל רחבי, על 10 דקות.
להעביר רגלי ברווז עם מלקחיים למגש כמו השחמה.
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן ממחבת צלייה, ואז להפחית את החום נמוך בינוני לבשל שיני שום חצוי, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מסננים שעועית תערובת חזיר במסננת להגדיר מעל קערה גדולה (זר זר זר זר garni). מערבבים מלח ופלפל לתוך מרק בקערה ושמורה.
שעועית להפיץ תערובת חזיר במחבת צלייה (עם חצאי שום), ולאחר מכן רגלי ברווז לקנן, עור הצדדים, בתערובת.
להוסיף 3 זרדים הנותרים קורנית ו 6 כוסות מרק שמורות (נוזל צריך לבוא סביב בסיס של רגלי ברווז; שמור מרק שנותר, מכוסה ומקורר, עבור reheating אם עושה צלחת קדימה, או לשימוש אחר).
בעוד קאסולט אופה, מחממים את השמן שנשאר בכף במחבת כבדה בגודל 10 אינץ ' מעל חום בינוני עד לחום, אך לא מעשנים. במידת הצורך, חציית נקניק חצי להתאים במחבת, ואז חום, מפנה מדי פעם, על 3 דקות.
העברה ללוח חיתוך וקריר מעט. כאשר נקניק הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, חצי חתיכות לאורך, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
נסטלה נקניק לתוך קסולה ואופים, חשוף, 30 דקות יותר.
בואו לעמוד 10 דקות. בעדינות מערבבים שעועית, מועך כמה עם גב של כף, כדי לעבות מרק לפני ההגשה.
לבשל שום בשמן במחבת 10 אינץ ניקה מעל חום מתון, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים פירורי לחם, מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים, עד שפירורים פריך וזהב, כ -3 דקות.
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים פטרוזיליה.
מגישים קסולה עם ציפוי פירור.
* כדי להשרות שעועית מהירה, לכסות שעועית יבשה עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בסיר 4-5 ליטר. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשוף, מעל חום מתון 2 דקות.
הסר מן החום להשרות שעועית, חשוף, 1 שעה.* Cassoulet יכול להתבצע 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים, מכוסים, בתנור 350°f שחומם מראש 30 דקות. אם שעועית ספגה את הנוזל, להוסיף קצת מרק שמורות לפני reheating.