קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קאפקייק קרמל מלוח

קאפקייק קרמל מלוח
קאפקייק קרמל מלוח עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 24 ומחירו 1.42 דולר למנה. מנה אחת מכילה 637 קלוריות, 8 גרם חלבון ו-36 גרם שומן. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. 43 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם כמובן מלח ים, רוטב קרמל, סוכר מגורען ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-55 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36%. הציון הזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צ'ילי דלעת עם אבואליטה בשתי דרכים - קאפקייק ולא קאפקייק: זיווג הקאפקייקס הראשון שלי, קאפקייק קשיו קרמל ומאפינס תבלין דלעת תפוחים קרמל עם זיגוג קרמל מלוח.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות פרנהייט (325 מעלות פרנהייט בתנור הסעה). מרפדים תבניות לקאפקייקס בתחבושות לקאפקייקס (24 בגודל רגיל או 48 בגודל מיני).
מרכיבים שתצטרך
כוס חמאה מלוחה, מומסתכוס חמאה מלוחה, מומסת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות (12 אונקיות) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת1 1/2 כוסות (12 אונקיות) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת
1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת
2
בעזרת מיקסר עומד מצויד במנעד, מערבבים את השמנת החמוצה, הסודה לשתייה, המלח והביצים עד לאיחוד. מגרדים את החלק הפנימי של פולי הווניל.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
פולי וניל שלם, מפוצלפולי וניל שלם, מפוצל
פיל פונדנטפיל פונדנט
פיל פונדנטפיל פונדנט
פיל פונדנטפיל פונדנט
ציוד שתשתמש בו
פיל פונדנטפיל פונדנט
3
מוסיפים את הווניל והסוכר המגורען לתערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פיל פונדנטפיל פונדנט
פיל פונדנטפיל פונדנט
(קיבלר)(קיבלר)
4
מערבבים עד לאיחוד.
5
בקערה קטנה מערבבים את החמאה המומסת עם 1 כוס מים. כשהמיקסר מוגדר למהירות נמוכה, מוסיפים לסירוגין את המים והחמאה עם הקמח. מגרדים את דפנות הקערה וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
ממלאים את ספינות הקאפקייקס בשני שליש בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
7
אופים עד להזהבה ואפויה, 22 דקות לגודל רגיל ו-16 דקות לגודל מיני. מצננים את הקאפקייקס לגמרי. פרוסט עם ציפוי קרם חמאה קרמל.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מקשטים אם רוצים.
9
בעזרת מיקסר עומד עם חיבור למשוט, מוסיפים את החמאה ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים את גבינת השמנת ומקציפים עד להטמעה מלאה וחלקה. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את אבקת הסוכר מעט בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
11
מערבבים עד להטמעה מלאה.
12
מוסיפים את רוטב הקרמל לתערובת קרם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קאפקייקס עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.