קאפקייקס וניל ללא גלוטן עם ציפוי קרם חמאה טבעוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות וניל ללא גלוטן עם ציפוי קרם חמאה טבעוני. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. 63 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מרגרינה ללא חלב, מסטיק xanthan, אבקת arrowroot / עמילן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו קאפקייקס וניל ללא גלוטן עם ציפוי וניל ללא חלב קרם חמאה, קאפקייקס וניל ללא גלוטן עם ציפוי שוקולד טבעוני, ו עוגות קטיפה אדומות ללא גלוטן עם ציפוי וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350ºF ושמן קל 12 כוסות מאפין (או להשתמש רפידות נייר או כוסות מאפין סיליקון).בקערה גדולה, לשלב את תערובת הקמח, סוכר, arrowroot, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מסטיק xanthan, ו salt.In קערה קטנה, לשלב את המים הקרים ומחליף ביצה Ener-G, ולטפטף במרץ במשך 1 דקה או עד מאוד מוקצף (כמו חלבון ביצה מוכה).
הוסף 3 כפות חלב אלטרנטיבי, שמן, 1-1/2 כפות וניל, חומץ תפוחים תפוחים, להקציף היטב לשלב.
מוסיפים תערובת תחליפי ביצה ומי סודה למרכיבים יבשים, ומקציפים היטב לשלב.מלאו כוסות מאפין מוכנות באמצעות ¼ - גביע סקופ או כוס מדידה.
אופים במשך 20 עד 22 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מהתנור. אפשר לעוגות להתקרר מעט במחבת, ולהעביר למדף להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.בעוד עוגות מתבשלות, להכין ציפוי. בקערה בינונית, לנצח מרגרינה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית או לטאטא במשך 30 שניות.
מוסיפים את הסוכר של קונדיטורים, הנותרים 2 כפות soymilk, הנותרים 1-כפית תמצית וניל, והכה או לטאטא היטב במשך 2 או 3 דקות או עד אור ורך.באמצעות מרית קטנה, או שקית מאפה, להפיץ או דקורטיבי ציפוי צינור על גבי כל קאפקייק מקורר.עוגות חלביות הן מתכלות, ולכן אנו ממליצים רק ציפוי קאפקייקס לפי הצורך. אחסן את ציפוי קרם החמאה הנוסף במיכל אטום במקרר וקאפקייקס נוספים בלתי חדירים במיכל פלסטיק אטום או תיק מנעול רוכסן בטמפרטורת החדר.