המתכון מפתח ליים פאי עוגות יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 32 מנות עם 366 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, מיץ ליים מפתח, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 23%. ציון זה הוא רע למדי. נסו מקדמיה מפתח ליים פאי, 3 1/2 אינץ מיניאטורי מפתח ליים פשטידות, ו מפתח ליים הצוהר צ'ילה ג' לטו: כיצד להשתמש צ'ילי צ' ילי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. מרפדים 32 כוסות מאפינס עם ספינות נייר כסף. על משטח עבודה מקומח קלות, פרשו יריעות מאפה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים 32 עיגולים עם 2-1/4 אינץ ' מקומח. חותך עוגיות עגול (מחק את המאפה שנותר או שמור לשימוש אחר). לחץ על עיגול מאפה אחד לכל תוחם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
3
אופים 10-12 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בקערה גדולה מקציפים חמאה וסוכר עד לקבלת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים במיץ ליים. בקערה אחרת מקציפים קמחים; מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם חלב חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 תות, קלוף
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים את הבלילה לכוסות מוכנות.
7
אופים 20-22 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי. מצננים בתבניות 10 דקות לפני שמוציאים למתלים לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת, חמאה ווניל עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים מספיק סוכר של קונדיטורים, לסירוגין עם מיץ ליים, כדי להגיע לעקביות הרצויה. עוגות פרוסט; למעלה עם פטל. מקררים שאריות.