קאפקייקס קאנולי המתכון יכול לספק הכמיהה האמריקנית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 589 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. אם יש לכם שמנת כבדה, תמצית ונילן, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קאפקייקס קנולי, קאפקייקס קנולי, ו קאפקייקס קנולי במילוי שמנת עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
לקאפקייקס: מחממים תנור הסעה ל -325 מעלות צלזיוס.קו 24 מחבתות קאפקייקס בגודל רגיל עם ספינות.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב בקערה את הקמח, גרידת התפוז, אבקת האפייה והמלח. במיקסר מעמד, קרם את הסוכר והחמאה במהירות בינונית עד לקבלת אור ותפוח, 4 עד 8 דקות. מוסיפים לאט את הביצים אחת אחת, מגרדים את הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
גרידה כתומה
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
קערה
3
מוסיפים למיקסר את תמצית הווניל ושמן התפוז. במהירות נמוכה, בהדרגה לסירוגין הוספת תערובת הקמח והחלב, מתחיל ומסתיים עם החומרים היבשים, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
תמצית תפוזים
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
כשהתערובת חלקה מחלקים את הבלילה באופן שווה לספינות הקאפקייקס המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
5
אופים עד להשחמה קלה ובישול מלא, כ-15 דקות. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
למילוי: בעזרת כף עץ או מתכת גדולה מערבבים בקערה בינונית את הריקוטה, סוכר הקונדיטורים, השוקולד וקליפת התפוז עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
גרידה כתומה
שוקולד
גבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום בינונית. בסיר קטן על אש בינונית, הביאו את השמנת הכבדה והסוכר לרתיחה והבטיחו שהסוכר נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
שוקולד
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
2
יוצקים את תערובת השמנת והסוכר על השוקולד ומניחים לשבת 5 דקות. בהדרגה לטאטא עד חלקה. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
לקרם השקדים: במיקסר מעמד עם חיבור הקצף מקציפים את השמנת, הסוכר ומשחת השקדים עד שהקרם יציב מספיק כדי לצנרר על הקאפקייקס אך לא נוקשה וחמאתי מדי.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדים
קאפקייקס
שקדים
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
מקציף
1
חותכים חור קטן בגודל ליבת תפוח בכל קאפקייק וממלאים בקרם הקנולי. מצננים כמות קטנה של גנאש על כל שטח הקאפקייק ועושים את אותו הדבר עם קרם השקדים. למעלה עם שקדים קלויים.