קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

קארי ביצת הזהב של נעמי דוגויד

קארי ביצת הזהב של נעמי דוגויד
המתכון של קארי ביצת הזהב של נעמי Duguid מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. 93 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילה, ביצים, כורכום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חגיגת דגי הנהר של נעמי Duguid, אטריות רוטב הקוקוס של נעמי דוגויד, ו Kachin של נעמי Duguid הלם בשר עם עשבי תיבול.

הוראות

1
מניחים את הביצים בסיר, מוסיפים מים קרים לכסות, מביאים לרתיחה, ומבשלים לרתיחה בינונית במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים את הביצים וקרים במים קרים. כאשר הביצים הן קרירות מספיק כדי להתמודד לקלף אותם.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מחממים את השמן במחבת כבדה רחבה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הגידול ומערבבים כדי להמיס אותו. כאשר השמן חם מספיק כדי לרחוש כאשר טיפת מים הוא ירד לתוכו, להוסיף את הביצים קלופים ומטגנים עד הזהב קצת blestered בכל רחבי: לבשל בכל צד בתורו, ואז לנסות לאזן את הביצים על הקצוות שלהם לבשל את הטיפים. טיגון הביצה היא משימה קטנה כיף, נעשה במהירות, וזה עושה אותם מאוד אטרקטיבי. עם כפית מחוררת, להרים את הביצים מתוך השמן החם על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
חותכים אותם לאורך לשניים ומניחים בצד.
6
יוצקים את כל אבל 2 עד 3 כפות של השמן (השמן יכול לשמש שוב לטיגון מערבבים).
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
7
מחממים את השמן הנותר במחבת על חום בינוני, מוסיפים את שאלוט ושום, ומטגנים בקצרה, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את אבקת צ ' ילה ועגבניות, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע דבק, לבשל בבית רתיחה חזקה עד העגבניות נשברו לתוך מסה מתרככת, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
9
מערבבים ברוטב דגים ומלח, ואז לטעום ולהתאים את התיבול אם אתה רוצה. להעלות את החום בינוני גבוה, להוסיף את רצועות צ ' ילה, ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מניחים את הביצים לחתוך בצד למטה ברוטב ומבשלים עד השמן רוחש, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות הקלטות שדה Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
הקלטות שדה Chenin Blanc
הקלטות שדה Chenin Blanc
טעמים של צדפות, תפוחים סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.