קארי בקר בנגלדש אותנטי
המתכון בקארי בקר בנגלדש אותנטי יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בערך 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. . נסו קארי בקר בנגלדש אותנטי, קארי שרימפס אותנטי וקל, ו קארי עוף אותנטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך בישול ערבוב עד הבצל הוא מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מערבבים את השום, צ 'ילי ירוק, להדביק ג' ינג ' ר, זרעי הל, שיני, ומקלות קינמון. מבשלים ומערבבים עד השום מתחיל חום, 3 עד 5 דקות יותר.
מערבבים כמון, כוסברה, כורכום, אבקת שום, פלפל קאיין, ומים לתערובת הבצל. מבשלים עד שרוב המים התאדו והתערובת התעבה.
מערבבים חתיכות צ ' אק בשר עד מצופה בתערובת תבלינים; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד הבשר מבושל דרך ומכרז, על 1 עד 1 1/2 שעות.