קארי בקר חריף של דב
המתכון של קארי בשר פיקנטי של דב יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 55 דקות. במנה עיקרית זו יש 667 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, דיאט. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שורש זנגביל, גרידת ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חלב קוקוס משומר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ליים בריאות כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. מתכונים דומים: קארי בקר חריף, קארי בקר תאילנדי פיקנטי, ו קארי בקר תאילנדי פיקנטי.
הוראות
חום שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים רצועות בשר קלות במלח ופלפל שחור, וצורבים את הבשר בשמן החם עד להשחמה טובה משני הצדדים, 2 עד 4 דקות, עובדים בקבוצות. אל תתלונן.
להפחית את החום בינוני, ולבשל את שאלוט עד שהם מתחילים להיות במכרז, על 2 דקות; מערבבים ג ' ינג ' ר ומבשלים 1 דקה נוספת. מערבבים את הדבק קארי, ומטגנים 1 יותר דקה.
מערבבים במרק העוף, ומביאים לרתיחה, מגרדים וממיס כל פיסות טעם חום מהמחבת. מערבבים את חלב הקוקוס ורוטב דגים.
הגבר את החום לגובה בינוני, והחזר בשר בקר ומיצים למחבת. מערבבים את המעיל עם רוטב, ומבשלים עד מכרז, 10 עד 12 דקות; מערבבים את הקישואים, מכסים את המחבת, ומבשלים עד זוקיני הם במכרז, על 8 דקות.
מערבבים את גרידת הסיד; מפזרים כוסברה.