קארי הודו מוקפץ
המתכון קארי הודו מוקפץ מוכן בסביבות 25 דקות והוא בהחלט נהדר ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי אוכל הודי. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 87 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 570 קלוריות. מתכון זה משמש 4. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם כוסברה, בצל ירוק, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש באבקת הקארי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו עוף וברוקולי מוקפצים, מוקפץ בקר מונגולי, ו מוקפץ בקר וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס, רוטב הסויה, הכוסברה, הדבש, הקארי, שמן השומשום, פתיתי השום והפלפל אם רוצים עד לקבלת תערובת; מניחים בצד.
במחבת גדולה או בווק, מערבבים פלפל אדום בשמן למשך 2 דקות או עד שהוא פריך-רך.
מוסיפים בצל ירוק; מערבבים 1-2 דקות יותר או עד שהירקות רכים.
מערבבים תערובת עמילן תירס ומוסיפים לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי באסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. לובנזי שנין בלאן עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![לובנזי שנין בלאן]()
לובנזי שנין בלאן
יין יפה כמו קייפטאון עצמה. 100% נבחר ביד שנין בלאן גדל באזור סווארטלנד המפורסם של דרום אפריקה. מיוצר באמצעות תערובת ענבים שמקורם באוסף מגוון של קרקעות סווארטלנד, כאשר כל פיסת אדמה שמה את חותמה על היין הסופי. מיועד לאותם ימי שמש חמים שלא נראה שהם מסתיימים.