תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל גורדון רמזי של עוף קארי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 499 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את עשב לימון, ג'ינג'רוט בגודל ס" מ, סוכר כף יד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. הכנת המנה לוקחת כ 26 דקות. נסו טיקה מסאלה של גורדון רמזי, סלט קינואה של גורדון רמזי, ו עוגת הגבינה של גורדון רמזי מניו יורק. (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את משחת הקארי.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי
2
שים את השום, צ ' ילי, דשא לימון, זנגביל ושאלוט במעבד מזון כדי ליצור משחה. (או שאתה יכול להשתמש בעלי ומרגמה).לאחר מכן, מחממים את השמן במחבת כבדה גדולה. עצה בממרח קארי עם 1 כפית כורכום הקרקע ומערבבים על חום בינוני במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
משחת קארי
אליקסיר ג
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מרגמה ועלי
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, ערבוב במשך 5 דקות.מתבלים את חתיכות העוף עם מלח ופלפל ומוסיפים למחבת, ערבוב המעיל בתוך הדבק.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קונכיות קנלוני
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את עלי הסיד, מקל קינמון, אניס כוכב, חלב קוקוס, מלאי, סוכר, סויה ורטבי דגים ומביאים לרתיחה. מקטינים את החום לרתיחה ומבשלים בעדינות במשך חצי שעה עד שעה עד שהעוף רך.לרפרף את כל עודפי שמן על פני השטח של הקארי. טעם להוסיף מלח ופלפל אם אתה חושב הצרכים שלה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עלי ליים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל לבן, חתוך לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את השעועית ומכסים עוד כמה דקות עד השעועית הם tender.To מגישים, לפזר את עלי כוסברה על הקארי ומגישים עם אורז ורוטי.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Aichenberg פרימיום גרונר Veltliner עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.