לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם כתף כבש, זנגביל, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: קארי כבש הודי, קארי כבש הודי, ו קארי כבש הודי דרומי.
תערובת של יוגורט, שום, זנגביל, מלח, אבקת צ ' ילי אדום Kashmiri(או קאיין) לילה לפני או 2-4 שעות עבור רוך יותר.(אבל לא הכרחי).בסיר גדול לשפוך שמן צמחי,להדליק תנור בינוני גבוה,להוסיף בצל קצוץ,זרעי כמון,שום,זנגביל,עלי דפנה,מקלות קינמון, שיני.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מטגנים בצל עד הזהב שקוף על 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים חתיכות כבש (בשר בלבד, הזמנת תערובת יוגורט עודף להתווסף מאוחר יותר) לערבב כך תערובת בצל מעורבב יחד.מכסים להפחית את החום בינוני ולתת בשר להתמזג עם תערובת בצל במשך כ 8 דקות.לחשוף לתת מערבבים, תראה בשר נתן קצת נוזל לתערובת.
הוסף 2 כפות מים כדי למנוע דבק בתחתית, אם יש צורך, ולאחר מכן להוסיף garam Masala, אבקת קארי, סראנו קצוץ chillies (יכול להשתמש 1 1/2 כפית פלפל קאיין) מלח, אגוז מוסקט, אבקת כורכום, תערובת יוגורט שמורות ומערבבים אותו היטב כך חתיכות כבש מעורבבים עם תבלינים ותערובת, לכסות לבשל במשך 8-10 דקות,לחשוף ולערבב אותו היטב, לכסות לבשל במשך 10-12 דקות.
הוסף 1-2 כוסות מים (תלוי כמה רוטב אתה רוצה בקארי,כאשר סיים בישול,זה יהיה מופחת על 1/3 של המים הוסיף יהיה סיים רוטב קארי.) לתת לו רוטב טעם מערבבים, להוסיף מלח או קאיין במידת הצורך, לכסות אותו 3/4 דרך להביא חום מעט מעל בינוני לבשל במשך 40-45 דקות.תן לו מערבבים להוסיף כוסברה, להביא חום בינוני נמוך, לבשל עוד 5 דקות מכוסה.אתה יכול להוסיף ביצים מבושלות חתוכות לחצאים, אורך חכם, 5 דקות לפני ההגשה מכוסה ברוטב (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בצל לבן, חתוך לקוביות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מגישים אותו חם עם אחד או יותר של אורז בסמטי ההודי הבאים, נאן, Paratha,Chapati, Tandoori Roti.(מתכונים יוגשו food.com זמן קצר) עם צד של בצל פרוס גלם(
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטי
רוטי
20 פרוסות זוקיני דקות
נאן
9
מפזרים חומץ אם אתה לא אוהב גלם),או בצל פרוס ומלפפונים קצוצים, מנטה או רוטב יוגורט כוסברה(Raita-מתכון יוגש בקרוב).
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Aichenberg Premium Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.