קארי עדשים אדום
קארי עדשים אדום דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 211 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו שורש זנגביל, להדביק קארי, אבקת קארי, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. עם כפית מתכונים דומים: נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, קארי אדום תאילנדי עם ירקות, ו קארי עדשים אדום.
הוראות
לשטוף את העדשים במים קרים עד שהמים זורמים נקיים (זה חשוב מאוד או עדשים יקבלו "scummy"), לשים את העדשים בסיר עם מים כדי לכסות ומבשלים מכוסה עד העדשים מכרז (להוסיף יותר מים במידת הצורך).
בעוד העדשים מתבשלים: במחבת גדולה או בסיר, לקרמל את הבצל בשמן צמחי.
בעוד הבצלים מתבשלים, מערבבים את משחת הקארי, אבקת קארי, כורכום, כמון, אבקת צ 'ילי, מלח, סוכר, שום וג' ינג ' ר בקערת ערבוב.
מערבבים היטב. כאשר הבצלים מבושלים, מוסיפים את תערובת הקארי לבצל ומבשלים על חום גבוה ערבוב כל הזמן במשך 1 עד 2 דקות.
מערבבים את מחית העגבניות ומפחיתים את החום, מאפשרים לבסיס הקארי להתבשל עד שהעדשים מוכנות.
כאשר העדשים הם במכרז לנקז אותם בקצרה (הם צריכים ספגו את רוב המים אבל אתה לא רוצה את הקארי להיות מרושל מדי).
מערבבים את בסיס קארי לתוך עדשים ומגישים מיד.