קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

קארי עוף יוגורט עגבניות

קארי עוף יוגורט עגבניות
קארי עוף יוגורט עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 455 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך arbol chiles, תרמילי הל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת חלב קוקוס קפה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו קערות עוף קארי הודיות עם רוטב יוגורט קארי, יוגורט עוף קארי, ו קארי עוף עם יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול ועמוק מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מפזרים את זרעי הכמון ומערבבים; הם צריכים לרחוש על קשר, להיות ריחני להכהות מעט.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3
Caramelize בצל: מיד להוסיף את הבצל האדום ואת עלי המפרץ לסיר. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל חום ערמוני כהה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
ערמוניםערמונים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
הפוך את בסיס העגבניות: בעוד הבצל מתבשל, לנקז את המיץ מפחית עגבניות לתוך כוס מדידה נוזלית; להפריש. מחית עגבניות, שום, זנגביל, צ ' ילי, כורכום ופפריקה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כורכוםכורכום
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
1
מוסיפים את בסיס העגבניות לתערובת הבצל ומבשלים, מערבבים, עד עבה ודביק-כמו, 10 דקות. כאשר התערובת מתחילה להיצמד לתחתית הסיר, מוסיפים את העוף ותפוחי האדמה. מבשלים, ערבוב, עד העוף הוא אטום והרוטב נצמד לבשר ותפוחי אדמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מוסיף את הדבש למיץ עגבניות שמורות, ולאחר מכן להוסיף מספיק מים כדי להפוך 1 1/2 כוסות של נוזל; לשפוך לתוך הסיר. מתבלים במלח לטעמך ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לרמה בינונית נמוכה ובעדינות מבשלים, חשופים ומתערבבים מדי פעם, עד שתפוחי האדמה רכים והרוטב מתעבה מעט, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
התאימו את התיבול: מערבבים בעדינות את היוגורט לתוך הקארי. טעם לתיבול ולהוסיף מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מפזרים את Garam Masala ומגישים על אורז. למעלה עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
צילום: קורל פון זומוולט
5
פגזו את ההל: פתחו בעדינות את תרמילי הל הירוק והשחור עם מרגמה ועלי (או ריסקו אותם על קרש חיתוך באמצעות מחבת כבדה).
מרכיבים שתצטרך
הל שחורהל שחור
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר את הזרעים ולהשליך את הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
7
טוחנים את התבלינים: טוחנים היטב את זרעי הל, מקלות קינמון וציפורן בתבלינים או במטחנת קפה. לאחסן במיכל אטום הרחק אור שמש ישיר עד 1 שנה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
זרעי הלזרעי הל
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת4תרמילי הל שחוריםתרמילי הל שחורים411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שזיף שלמותעגבניות שזיף שלמות2(חוֹרֶף)שמן בוטנים או קנולהשמן בוטנים או קנולה3largesמקלות קינמון, עדיף ציילון, שבור לחתיכותמקלות קינמון, עדיף ציילון, שבור לחתיכות6ריבס, קצוץ טרי או קפואאורז בסמטי מבושל, להגשהאורז בסמטי מבושל, להגשה11 קילו קישואים,3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'4צ'ילי ארבול מיובש, גבעולים הוסרוצ'ילי ארבול מיובש, גבעולים הוסרו6ריבס, קצוץ טרי או קפואכוסברה טרייה קצוצה, לציפויכוסברה טרייה קצוצה, לציפוי5ציפורן1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה1אינצ ' יםג'ינג'ר, קלופים וקצוצים בערךג'ינג'ר, קלופים וקצוצים בערך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתרמילי הל ירוקיםתרמילי הל ירוקים11 קילו קישואים,1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי1( חצילים)בצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות 1 אינץתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות 1 אינץ2(חוֹרֶף)יוגורט חלב מלא רגיל, עדיף בסגנון יוונייוגורט חלב מלא רגיל, עדיף בסגנון יווני907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ירכיים עוף ללא עור, ללא עצמות, שומן גזוז, חצויירכיים עוף ללא עור, ללא עצמות, שומן גזוז, חצוי0(יכול להיות או להרחיק)כורכוםכורכום

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ורוד נוצץ, ריזלינג

הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ורוד נוצץ, ו Riesling. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
גרונר ולטלינר של ברגר הוא הקש הקיצי המובהק! מגוון ענבים לבן אוסטרי זה מייצר יין פריך וממוקד מינרלים עם רמזים של הדר, קליפת לימון, ליצ ' י, ומגע של חריפות שעשוי להזכיר לך פלפל לבן. הגוף המרענן והפריך שלה עובד נהדר ביום קיץ חם, במיוחד כאשר אתה בחוץ.