קארי עוף כפר הודי יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 521 קלוריות. אם יש לך זרעי כמון, עוף, chillis kashmiri, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: קערות עוף קארי הודיות עם רוטב יוגורט קארי, קארי עוף הודי, ו קארי עוף הודי II.
הוראות
1
מערבבים את הדבק ג ' ינג 'ר שום, אבקת כורכום, מלח, ו 1 כף של אבקת צ' ילי אדום. החל על עוף ולהניח בצד בזמן שאתה מכין את משחת התבלינים וקארי. עבור משחת התבלינים, מחממים את מחבת הברזל יצוק עד שהוא מעשן. תנמיך את החימום. מלבד הקוקוס והמים, טוסט כל החומרים עד שהם משחררים את הארומה שלהם, על 15 שניות, תוך ערבוב כל הזמן כך שהם לא לשרוף. להפריש להתקרר. לאחר מגניב, להתמזג עם קוקוס ו 3 כפות מים עד שהוא יוצר משחה חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום ג ' ינג ' ר
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כורכום
הדבק תבלינים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זילוף בצורת לב
בצל לבן, חתוך לקוביות
למריחה על טוסט אם רוצים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחממים שמן עד שהוא מנצנץ בסיר הכבד (ו lidded). תנמיך את החימום.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים צ ' ילי ירוק ועלי דפנה. מערבבים עד ריחני, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
4
מוסיפים את הבצלים וממשיכים לערבב עד רך אבל לא חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את ממרח התבלינים וממשיכים לערבב עד ריחני ועד צף שמן על גבי, כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבלינים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את חתיכות העוף במרינדה, מערבבים עד שהם מצופים בתערובת התבלינים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
7
מוסיפים את המים הנותרים כדי לדלל את התערובת לרוטב יותר. מתבלים במלח, מערבבים פעם אחת וסוגרים את המכסה. להפוך את החום בינוני. מבשלים כ -15 דקות, עד שהעוף רך. מכסה פתוח, מערבבים ומגישים חם עם אורז לבן רך.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר) עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.