קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

קארי פירות ים

קארי פירות ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פירות ים קארי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 314 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. לך לחנות ותביא הל, מלח, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בחלב קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג חלב קוקוס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: קארי פירות ים (Malu קארי), קארי פירות ים, ו קארי פירות ים.

הוראות

1
שים את הדג בקערה לא מתכתית.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מפזרים מלח וכורכום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
מלחמלח
3
טהור את הבצל, זנגביל, ושום בבלנדר או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
4
מחממים ווק גדול או מחבת עמוקה על חום גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
ווקווק
5
מוסיפים את השמן ומערבלים אותו כדי לכסות את תחתית המחבת. להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את זרעי החרדל, תרמילי הל, וצ ' ילה ומערבבים עד שזרעי החרדל מתרוצצים ו "קופצים"."
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
זרעי חרדלזרעי חרדל
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
7
מוסיפים את הדבק בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות עד שזה רק מתחיל צבע.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
8
מערבבים בחלב הקוקוס. להרתיח במשך 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את הדגים, עם כל מיצים בקערה. כפית את הרוטב על הדגים ומבשלים במשך 2 דקות, מדי פעם לצלות את הדגים עם הרוטב, דואג לא לשבור את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מוסיפים את השרימפס למחבת ומבשלים עוד 2 דקות, או עד שהשרימפס הופך אטום ואת פתיתי הדגים בקלות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את מיץ הסיד ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
11
מגישים חם, מעוטר עם עלי כוסברה ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
טריז לימוןטריז לימון
12
מאמר var
13
Type_27_data = {};
14
מאמר
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. ה-Laurenz V Charming Gruner Veltliner עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Laurenz V מקסים גרונר Veltliner
Laurenz V מקסים גרונר Veltliner
ניחוחות של תפוחים בשלים spiciness Veltliner טיפוסי להתחתן כדי ליצור מרתקזר פירות. על החיך, היין רך ועסיסי, נתמך על ידי פירות עדיניםחומציות. הרמוני מאוד, המאפשר שתייה חלקה לחלוטין. פשוט מקסים!