תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פירות ים קארי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 314 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. לך לחנות ותביא הל, מלח, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בחלב קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג חלב קוקוס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: קארי פירות ים (Malu קארי), קארי פירות ים, ו קארי פירות ים.
הוראות
1
שים את הדג בקערה לא מתכתית.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מפזרים מלח וכורכום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
מלח
3
טהור את הבצל, זנגביל, ושום בבלנדר או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שום
ג ' ינג ' ר
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
4
מחממים ווק גדול או מחבת עמוקה על חום גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
5
מוסיפים את השמן ומערבלים אותו כדי לכסות את תחתית המחבת. להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את זרעי החרדל, תרמילי הל, וצ ' ילה ומערבבים עד שזרעי החרדל מתרוצצים ו "קופצים"."
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הל
זרעי חרדל
פלפל צ ' ילי
7
מוסיפים את הדבק בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות עד שזה רק מתחיל צבע.
מרכיבים שתצטרך
בצל
8
מערבבים בחלב הקוקוס. להרתיח במשך 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את הדגים, עם כל מיצים בקערה. כפית את הרוטב על הדגים ומבשלים במשך 2 דקות, מדי פעם לצלות את הדגים עם הרוטב, דואג לא לשבור את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
רוטב
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מוסיפים את השרימפס למחבת ומבשלים עוד 2 דקות, או עד שהשרימפס הופך אטום ואת פתיתי הדגים בקלות.
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. ה-Laurenz V Charming Gruner Veltliner עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.