קבב בקר בסגנון הודי עם רוטב כוסברה
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו אבקת קארי, בצל, ג'ינג'ר, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו קבב שרימפס דרום הודי עם רוטב כוסברה, קבב עוף הודי מתובל עם צ'אטני כוסברה-מנטה, ו קבב בקר בגריל עם בצל ירוק, כוסברה, ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הכוסברה, בצל קטן, שום, צ ' ילי, זנגביל ומלח עם 3 כפות שמן במעבד מזון מצויד להב מתכת. תהליך עד הדבק נוצר.
מעבירים לקערה גדולה. שים 2 כפות של הדבק בקערה קטנה ומערבבים את מיץ הלימון כדי להפוך את רוטב הכוסברה. לכסות ולהניח בצד. מערבבים את אבקת קארי לתוך שאר הדבק.
מוסיפים את הסטייק והמעיל היטב. לכסות ולשרות בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
חותכים את הבצל האדום ל 6 טריזים להפריד כל טריז לתוך 2 שכבות. להשחיל את נתחי בשר ובצל על שיפודים 9 אינץ שמונה.
מברשת מחבת גריל עם השמן שנותר. מחבת גריל מחממת מראש, ולאחר מכן גריל את הקבב במשך 8 עד 10 דקות, הפיכת שיפודים כל 2 דקות.
מגישים עם רוטב כוסברה, צ ' אטני, ונאן, אם תרצה בכך.