קבב בקר מפולפל עם בצל פנינה מטוגנת
מתאים ל-60 מנות. מנה אחת מכילה 27 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לך רוזמרין, מלח כשר, בצל פנינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: לחי בקר צלויה, ריזוטו שעורה פנינה, בצל מלט ורוטב שיכר, שומר מטוגן, גזר ובצל פנינה, ו חזיר מטוגן עם בצל פנינה וענבים.
הוראות
בצל Blanch בסיר גדול של מים רותחים 1 דקה לנקז, ואז להתקרר מתחת למים זורמים קרים. לקצץ שורש מסתיים לקלף. מבשלים בצל בחמאה במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, 3 דקות (בצל לא חום).
מוסיפים מלח ופלפל רגיל לטחון לטעום ומספיק מים רק כדי לכסות בצל ומרתיחים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך אבל לא מתפרק, על 15 דקות.
להעביר בצל לקערה עם כפית מחוררת ואם יש צורך להרתיח מיצים עד מופחת על 1/4 כוס. לזרוק בצל עם מיצים.
מערבבים פלפל טחון גס, רוזמרין קצוץ, שום, ומלח, ולאחר מכן לשפשף לשני הצדדים של סטייק.
חותכים בשר לקוביות 3/4 אינץ'.
שים 1 בצל, ואז 1 קוביית סטייק (חוט דרך צדדים unpeppered) על כל ענף רוזמרין או שיפוד לעשות 60 קבב.
מסדרים כמה קבב בשורה, צד מפולפל פונה למעלה, לאורך 1 צד ארוך של מתלה משומן של מחבת broiler כך קצוות עלים של ענפי רוזמרין וקצוות קהים של שיפודים מצביעים לכיוון אמצע מחבת. לכסות שיפוד חשוף או ענף מסתיים עם גיליון של נייר (לא לכסות בשר בקר או בצל). מסדרים שורה נוספת של קבב על נייר כסף, כיסוי קצוות חשופים באותו אופן. המשך להוסיף שורות של קבב ושכבות של רדיד עד המחבת מלאה, וודא קצוות חשופים של השורה האחרונה של ענפים או שיפודים מכוסים בנייר כסף. (כדי לטגן קבב בקבוצות, לשמור על קבב שנותר על מגש, מכוסה בניילון נצמד ומקורר.)
קבב מטגן 2 סנטימטרים מחום עד בשר צרוב בצד 1 אבל עדיין בינוני-נדיר, 2 עד 3 דקות.
* בצל יכול להיות מטוגן 2 ימים קדימה ומקורר, עם מיצים, בשקית אטומה.* אתה יכול לצנן קבב גלם, מכוסה, על מחבת ברוילר או מגש 4 שעות.* למרות כל קבב יתאים על מחבת 1 מטאטא, ייתכן שתעדיף קבב מטגנים בקבוצות ולכן הם לא כולם מוכנים בבת אחת.