קבב חזיר טריאקי ברביקיו
קבב חזיר טריאקי ברביקיו הוא מתכון יפני ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . תמורת 2.08 דולר למנה , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 130 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אנשים רבים אהבו מאוד את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם בצל, ג'ינג'ר טחון, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ונטולת מוצרי חלב . מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -3 שעות ו-30 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון סופגני מוצק של 78% . מתכונים דומים: שישליק קבב עוף , קבב בגריל וקבב שישליק עם מטבל יוגורט .
הוראות
בצלחת שטוחה, ערבבו יחד 3 כפות רוטב סויה, שמן זית, שן שום קצוצה אחת, פתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל.
מוסיפים קוביות חזיר, הופכים אותן כך שיצפו אותן באופן שווה במרינדה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 3 שעות.
בסיר, ערבבו ציר בקר, קורנפלור, 2 כפות רוטב סויה, סוכר חום, 2 שיני שום קצוצות וג'ינג'ר. הביאו לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. הנמיכו את האש ובשלו על אש קטנה 5 דקות.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ומורחים קלות שמן. משחילים קוביות חזיר על שיפודים, לסירוגין עם פטריות, בצל, עגבניות ופיסות אננס.
לבשל על הגריל במשך 15 דקות, או עד שהבשר מבושל לחלוטין. להפוך את השיפודים ולמרוח רוטב לעתים קרובות במהלך הבישול.