קבב חזיר טריאקי ברביקיו הוא מתכון יפני ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . תמורת 2.08 דולר למנה , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 130 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אנשים רבים אהבו מאוד את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם בצל, ג'ינג'ר טחון, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ונטולת מוצרי חלב . מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -3 שעות ו-30 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון סופגני מוצק של 78% . מתכונים דומים: שישליק קבב עוף , קבב בגריל וקבב שישליק עם מטבל יוגורט .
הוראות
1
בצלחת שטוחה, ערבבו יחד 3 כפות רוטב סויה, שמן זית, שן שום קצוצה אחת, פתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רוטב פלפל לימון
סטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מוסיפים קוביות חזיר, הופכים אותן כך שיצפו אותן באופן שווה במרינדה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
בסיר, ערבבו ציר בקר, קורנפלור, 2 כפות רוטב סויה, סוכר חום, 2 שיני שום קצוצות וג'ינג'ר. הביאו לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. הנמיכו את האש ובשלו על אש קטנה 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חתיכות ירקות בגודל נגיס
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ומורחים קלות שמן. משחילים קוביות חזיר על שיפודים, לסירוגין עם פטריות, בצל, עגבניות ופיסות אננס.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
לבשל על הגריל במשך 15 דקות, או עד שהבשר מבושל לחלוטין. להפוך את השיפודים ולמרוח רוטב לעתים קרובות במהלך הבישול.