קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות35
ציון בריאות11
מגזין

קבב טונה בגריל

קבב טונה בגריל
קבב טונה בגריל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 35 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו רוזמרין, בצל, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. וזה די טוב. מתכונים דומים: קבב טונה בגריל, קבב Kofte עם רוטב יוגורט האריסה חריף ו Flatbread בגריל (קבב כבש טחון), ו קבב טונה מזוגג.

הוראות

1
חותכים את כל הדגים וירקות לחתיכות בגודל דומה; זה עוזר הכל שכב שטוח כאשר הוא על הגריל.2 להשרות את הדגים וירקות: כדי להפוך את המרינדה, טהור את הבצל, רוזמרין, שום, מלח ופלפל במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
צווארי עוףצווארי עוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
טפטוף בשמן הזית תוך טיהור, להמשיך טהור עד חלקה, על 1-2 דקות.לצפות את הדגים וירקות במרינדה. נקבע במקרר לפחות שעה ועד לילה.3 חוט על שיפודים: בעת שיפוד הדגים והירקות, פירס את הדגים נגד התבואה, ובחר חתיכות של ירקות כי הם קרובים לאותו גודל כמו הדג שלך. זה חשוב,כי אם החלקים הם רוחב שונה, כמה דברים יהיה חרוך ואחרים לא מבושל.אתה גם רוצה להיות זהיר בעת טעינת שיפודים; קל לדקור את עצמך בטעות! חתיכות חלופיות של דגים עם חתיכות של ירקות שונים, משאיר קצת מקום בין הכל. אל תצטופפו בשיפוד, או שהחלקים שנוגעים ללב יבשלו לאט מדי.שים לב כי על ידי השחלת שיפודים עם ירקות שונים ודגים, כמה דברים יהיו מבושלים יותר או פחות מאחרים, כמו כמה דברים לקחת יותר זמן לבשל יותר מאחרים. אם אתה רוצה את כל הפריטים שלך להיות מבושל בצורה מושלמת, להשתמש שיפוד נפרד עבור הבצל, אחד עבור הטונה,אחד עבור הפלפלים, וכו
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
שים את הבצלים והפלפלים למטה ראשון כי הם לוקחים יותר זמן לבשל.4 גריל על חום גבוה, ישיר:להכין את הגריל לחום גבוה, ישיר. לנקות את הסורגים ולנגב אותם עם מגבת נייר כי כבר טבול בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
הניחו את השיפודים על הגריל.אל תזיז אותם עד חתיכות דגים משחימים היטב בצד אחד, על 3-6 דקות.לאחר מכן באמצעות מלקחיים, בזהירות להפוך את השיפודים מעל ומבשלים אותם עד שהם צרובים בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
6
טפטוף עם מיץ לימון או לשרת עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון