קבב טונה בגריל
קבב טונה בגריל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 35 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו רוזמרין, בצל, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. וזה די טוב. מתכונים דומים: קבב טונה בגריל, קבב Kofte עם רוטב יוגורט האריסה חריף ו Flatbread בגריל (קבב כבש טחון), ו קבב טונה מזוגג.
הוראות
חותכים את כל הדגים וירקות לחתיכות בגודל דומה; זה עוזר הכל שכב שטוח כאשר הוא על הגריל.2 להשרות את הדגים וירקות: כדי להפוך את המרינדה, טהור את הבצל, רוזמרין, שום, מלח ופלפל במעבד מזון.
טפטוף בשמן הזית תוך טיהור, להמשיך טהור עד חלקה, על 1-2 דקות.לצפות את הדגים וירקות במרינדה. נקבע במקרר לפחות שעה ועד לילה.3 חוט על שיפודים: בעת שיפוד הדגים והירקות, פירס את הדגים נגד התבואה, ובחר חתיכות של ירקות כי הם קרובים לאותו גודל כמו הדג שלך. זה חשוב,כי אם החלקים הם רוחב שונה, כמה דברים יהיה חרוך ואחרים לא מבושל.אתה גם רוצה להיות זהיר בעת טעינת שיפודים; קל לדקור את עצמך בטעות! חתיכות חלופיות של דגים עם חתיכות של ירקות שונים, משאיר קצת מקום בין הכל. אל תצטופפו בשיפוד, או שהחלקים שנוגעים ללב יבשלו לאט מדי.שים לב כי על ידי השחלת שיפודים עם ירקות שונים ודגים, כמה דברים יהיו מבושלים יותר או פחות מאחרים, כמו כמה דברים לקחת יותר זמן לבשל יותר מאחרים. אם אתה רוצה את כל הפריטים שלך להיות מבושל בצורה מושלמת, להשתמש שיפוד נפרד עבור הבצל, אחד עבור הטונה,אחד עבור הפלפלים, וכו
שים את הבצלים והפלפלים למטה ראשון כי הם לוקחים יותר זמן לבשל.4 גריל על חום גבוה, ישיר:להכין את הגריל לחום גבוה, ישיר. לנקות את הסורגים ולנגב אותם עם מגבת נייר כי כבר טבול בשמן צמחי.
הניחו את השיפודים על הגריל.אל תזיז אותם עד חתיכות דגים משחימים היטב בצד אחד, על 3-6 דקות.לאחר מכן באמצעות מלקחיים, בזהירות להפוך את השיפודים מעל ומבשלים אותם עד שהם צרובים בצד השני.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
טפטוף עם מיץ לימון או לשרת עם טריזי לימון.