קבב טלה
קבב כבש דורש מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 513 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, קטוגני דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: קבב Kofte עם רוטב יוגורט האריסה חריף ו Flatbread בגריל (קבב כבש טחון), קבב לולה-קבב טלה פרסי, ו קבב אדנה (קבב טלה טחון).
הוראות
מטאטא Preheat. מערבבים בעדינות בשר, גרידת לימון ומיץ, תבלינים, בצל, שום ופירורי לחם בקערה בינונית רק עד לשלב.
טופס תערובת בשר לתוך 18 כדורים (כ 2 ב. כל) ולהחליק 3 על כל אחד 6 שיפודי מתכת. שים על תבנית אפייה ומברשת עם שמן.
צלוי, פונה פעם אחת, עד השחמה ועשה כמו שאתה אוהב, 10 דקות עבור בינוני.
מגישים קציצות עם חומוס, פיתה וסלט ירוק.
* מצא סומאק הקרקע, עשוי פירות יער סומק אדום טארט, במעבר התבלינים של חנויות מכולת מצויד היטב.