קבבוני חזיר ובטטה ל-2
חזיר & בטטה קבבוני המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תפוח, נתחי אננס, בטטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו קבבוני חזיר ובטטה, קבבוני חזיר בגריל ובטטה, ו קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בטטה בסיר קטן; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהם כמעט רכים.
מסננים אננס, שומרים מיץ; הניחו אננס בצד. בקערה קטנה שלבו את החמאה, הסוכר החום והמיץ השמור.
מניחים את החזיר, הדלעת, התפוחים, הבטטה והאננס בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את תערובת המיץ. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר 1 שעה.
מסננים וזורקים את המרינדה. על ארבעה שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים, משחילים לסירוגין את חזיר, בטטה, דלעת, תפוחים ואננס. גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 15-20 דקות או עד שהתפוחים רכים, הופכים מדי פעם.