קבובי הודו בגריל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את קבבוני הודו בגריל. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם רוטב צ'ילי, פטריות, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את עלי הדפנה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מקסים רסק תפוחים עוגות כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. ציון זה מוצק. נסו קבבוני עוף מזרחיים בגריל עם קלח תירס בגריל, טורקיה קבובים, ו קבבוני הודו חריפים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את רוטב הצ ' ילי, מיץ הלימון, הסוכר ועלי הדפנה.
יוצקים 1/4 כוס מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את ההודו. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 2 שעות או לילה. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה.
מסננים וזורקים את המרינדה. השלך עלי דפנה ממרינדה שמורה. על שמונה שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים, חוט לסירוגין הודו וירקות.
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. גריל, לא מכוסה, על אש בינונית-חמה או צולים 4 אינץ'. מהאש למשך 9-12 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד, הופך ומציף לעתים קרובות במרינדה שמורה.